Vad är detta?

Fult?
Äckligt?
Omänskligt?
Jobbigt?




Inte kan jag se något fint i detta iallafall. Långa naglar är fint, dock biter jag sönder mina och jag har lyckats haft långa en gång i mitt liv också, det var efter jag hade satt på tippar, kanske man skulle göra det igen. Jag behöver bara en frivillig att hjälpa mig? Man bör ju se gränsen på långa naglar och för långa naglar.

Jaja, nu vet jag inte vad jag skriver om. Vem har nytta av det här? Äh, huvudsaken är väl att jag roas av min egna blogg, skiter i resten av er. Jag har aldrig tvingat er läsa, men vad fan skriver man om överhuvudtaget? Jag skriver om det som tilltalar mig, orkar inte lägga ner energi på att skriva om det senaste modet så länge det inte tilltalar just mig. Bara rakt och ärligt = tråkigt? You tell me, vad fanken vill ni läsa om egentligen? Statistiken hoppar fram och tillbaka. Jag kan ju inte bara skriva om Kissie hela tiden för att det är roligt att läsa om, hon har ju faktiskt en egen blogg (säger inte att jag aldrig kommer nämna något om henne igen, men min blogg handlar om mig - och inte om Kissie, så nu får ni fan läsa ändå!) :D

Kommentarer
Postat av: Alexandra

Långa naglar i all ära men där har det gått till överdrift! haha :)

2010-11-09 @ 13:57:28
URL: http://www.lafemmes.bloggplatsen.se
Postat av: Lina

men fy vilken äckelkärring! :S

2010-11-09 @ 14:53:08
URL: http://millblomskan.blogg.se/
Postat av: bella

haha snygg tant ;) hörru jag kan hjälpa dig med dina naglar någon gång om du ger fan i att bita på dom så att det finns någon nagel att limma fast tippen på;)

2010-11-09 @ 15:49:02
URL: http://bellahs.blogg.se/
Postat av: cherie

gud vad läskigt, och opraktiskt :P

2010-11-09 @ 18:32:09
URL: http://www.cherie.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0