Sista chansen

Ska man vara fin får man fan ta och lida pin också. Den senaste veckan har jag bara suttit hemma och ätit chips, ta mig i kragen Hanna! Det har nog handlat mycket om att jag har varit sjuk också, men ändå. Nån måtta får det vara. Så idag ska jag och Angelica ta och rycka upp oss och röra oss till Björnön för lite gång i spåret. Nu jävlar, det handlar nog mycket om att peppa varann också :) vilket vi får göra.Barnmat nästa. Nej, där går fan gränsen. Det handlar om träning och bra mat. Annars kryper dom där kilona man fick bort på annat sätt tillbaka snabbare än fyra sekunder, och då var ju allt bara förjäves. Inte sant?

Får jobba på brännan också känner jag!


Ett stycke kärlek


Ensam är stark

"Allting går itu, innan man hunnit vänja tankarna" - Kultiration.

God dag. Jag tänkte snacka lite gåtor, iallafall försöka. Angående meningen ur Mörk är natten innan gryning. Jag håller med om att det är så, det har iallafall alltid varit så, är oftast så kan vi säga, men inte just nu. Det är annorlunda nu, så mycket annorlunda. Jag har vant tankarna och ingenting har gått itu. Vet ni hur det känns? Helt underbart. Jag har inte bara vant tankarna, utan jag börjar faktiskt skapa mig en livsstil. Igen. Jag tänker inte falla tillbaka, jag ska inte falla tillbaka. Jag ser inte längre tillbaka och jag har inga planer på att börja göra det igen, jag ska aldrig säga aldrig men jag vill inte längre, helt enkelt.

Frågan är nu hur det kunde bli så? Den gåtan blir olöst. Inte ens jag själv kan svara på det, för det har ju aldrig gått såhär pass långt förr, inte en enda gång. Men den som väntar på något gott... Det är underligt att det gick så pass lång tid innan något kom till skott, när vi visste. Vi visste hela tiden. Nu är det nog inga gåtor för er längre kan jag tro, men det är så oerhört skönt att bara skriva av sig ibland. Lätta på hjärtat.Stronger than yesterday

Bored

So fucking bored också!

Höjdpunkten för dagen skulle bli när Michaela skulle komma förbi, längtar efter tjejsnack och kedjerökande, men nej, jag fick visst dissen. Har tittat på OC i stort sett varje minut förutom den senaste timmen sen klockan 12.00 och jag kan inte sluta äta, jag sitter ju tamigfan bara och äter här hemma! Går in i väggen nu, hej

  

Lonely mornin'

Det det bästa jag vet, ensamma mornar/dagar, speciellt när man är hemma och är sjuk. Oftast blir det en lång frukost till något bra TVprogram (det är inte alla som har tur som jag, och kan titta på OC), och jag bara älskar att vara hemma och ta det lugnt på morgonkvisten!

Idag känns det faktiskt bättre så till imorgon får jag kvickna på mig lite till och släpa iväg mig till jobbet, det ska bli skönt faktiskt. Rutiner och folk igen, känns som det var flera veckor sen trots att det bara var någon dag sen jag umgicks, jag är så dum som alltid går ut för tidigt för jag känner mig "okej" och sen - samma visa igen, men nu så måste jag klara mig från visan x2, det tror jag.


OCJag har lyckats fått tag i första säsongen av OC, går in i väggen snart. Så då vet ni om jag plötsligt slutar svara på mobilen, nej då. Så illa blir det inte, men jag fastnar lätt och snabbt ska ni veta! Ska springa ner och möta Sanna när som, mycket snällt att låna ut till en dam i nöd :)

And a new week

So here we go again!

Fortfarande hemma och pratar med Mr. Vägg, allt jag någonsin vill när jag är sjuk är att ha ett urval av massa filmer, och så ett par chipspåsar på det såklart. Men jag har inga filmer som jag inte redan sett minst tvåhundra gånger och inga chips heller för den delen. Jag är envis i vanliga fall men inte när det kommer till att sluta äta chips och godis, tydligen...


Tur att jag har Sara som lyckligtvis kom förbi någon timma
tidigare på en XXL-kaffe, kedjerökande och massa skitsnack.
Bilden hurrar jag inte för, 18 år och coola som få, ELLER?


Sista dan på veckan

Jag kan ju börja med och tacka Mattias och Mikele för en trevlig kväll hemma hos dom igår, twinsen som precis har fyllt år. Jag kan ju säga att jag inte blev friskare av det, snarare tvärtom! Men vad gör man inte när det är kalas, får ställa upp för laget tror jag det kallas. Men man får sona för sina brott.Jag träffade Anky tidigare i hopp om att få tillbaka mitt liv iallafall för en stund, känns som om jag har suttit inne i århundraden och några århundranden till får jag nog räkna med. Vi har vart hemma hos John och spelat kotten med han och Niklas, kul var det inte. Är man trög så är man, hoppas det inte smittar av sig bara. Syftar på John och Niklas som hade tappat huvudet någonstans, för kotten hajade dom inte för 5 öre! Kommer ni ihåg det? Awesome :)

  
Nu kom febern tillbaka tydligen, suck och usch. Är det bara
jag, eller det ska väl märkas att det är söndag? Nu ska jag
avnjuta en rejäl kopp kärlek och Miss secret agent om 2 min


Nostalagi

    
   
   
   
   
Ops, jag skrapa fram en urgammal CD-romskiva, hittade lite smått och gott!

Away with it

Nej, nu är jag trött på det svarta. Nu när det är ljust 24 timmar om dygnet, sol och varmt i luften så är det inte svart som gäller (även om jag inte är hundra på't än, det är jävligt fräscht med kolsvart på sommarn till ett brunt ansikte), utan jag vill bli mer ljusbrun, jag vill ha tillbaka min vanliga färg. Går det? Nej, jag tror inte det finns på världskartan, ljusbrun med ljusa nyanser just såhär om sommrarna.

Jag har ju använt toning så det är ju i alla möjliga färger nu, det var ett tag sen jag färgade men det tar ju ändå ett tag innan färgen försvinner helt och min vanliga färg börjar krypa tillbaka, någon som har tips? Allt förutom blekmedel, det går jag inte med på. Svinto är inget för mig!


Nog var det ett år sen det här iaf. Chubbyface :)

SänghängJa, det var ju ovanligt. Funderar på om jag ska ligga kvar och titta på Stockholm boogie nu eller om jag ska spara den till ett tråkigare ögonblick lite senare, det visar sig. Jag måste ju hur som helst ta mig ner till stan klockan 14.00 för studieplanering, kul då. Fryser, svettas, fryser, svettas. Jag orkar inte mer!

Så idag är alltså sista dagen på jorden, det är väl bara att försöka leva så mycket jag kan, får se om det kommer upp något inlägg imorgon då. Annars, ses vi på andra sidan :)

Lagomt bored

Jag har nu väntat på Stockholm boogie i snart 4h och ännu är jag strax över halvvägs, så det får visst bli imorgon (ännu en underbar dag här hemma, obs underbar), kan det bara bli något på TV? Jag är hungrig och det känns nästan omöjligt att ta sig en macka eller två om det inte finns ett smack att titta på, kan jag få TV11 eller? Nej just det, jag bojkottar ju Big fucking brother efter Rodneys förlust ja...

Nej, nu vill jag tillbaka till livet igen. Här kan vi snacka liv, ni ska bara veta:PS: glöm inte bort att man får klaga om man är förkyld och har feber............


Stalker


Sickness

Det var inte länge gårdagens lycka satt i. Tills igår kväll närmare bestämt, började då hosta halsen av mig (trodde på rökhosta for the moment), vaknade imorse och kom underfund om att det inte var fråga om någon rökhosta inte, det kliar och sticks i hela halsen, vad gör man, vad gör man? Så det blev en sjukanmälan och några filmer står på schemat.

 
Detta får fa-an ta och rädda livet på mig. Nej, jag får sluta vara en sån hypokondriker, hej!

Äntligen...

Jag har haft 0 kontakt med omvärlden på den senaste tiden, min dator gick visst sönder. Ops, men nu har jag fixat mig en ny, en laptop dessutom. Känns förjävla bra. Och bilen går bra? Jag har börjat jobba nu, höjt fingret för socialen och tjänar mina egna pengar. Förjävla bra x2. Och i slutet av månaden blir det till att plugga upp matematiken, det kanske blir en människa av mig trots allt ändå!

Btw, så tycker jag nog inte att det är lika kul att ödsla tid på en heldöd blogg, men vi får se. Tycker ju trots allt om att skriva av mig, men nu tänker jag fan inte lova något mer alltså


RSS 2.0