Myshowroom

Jag vet inte varför (typ pga reklam på Hugos blogg, varning på mig, I know) men jag gick bara och skaffade mig en ny blogg, den här är ju totalt värdelös. Visserligen har jag väl några stackare som läser den här smörjan men jag är trött på det om jag ska vara ärlig. Kan inte göra om designen för jag är värdelös så den ser likadan ut nu som för hundra år sedan. Jag har samma gamla kategorier, samma gamla bilder. Att förnyas kallas det.

So check it out <---

Tänker dock inte ta bort den här, den ska sparas men tycker det är roligare att blogga om det känns nytt och fräscht. Och förresten tipsar jag er om Myshowroom för att allt är så mycket enklare. Verkar det som iallafall. Enklare att skapa en design, enklare att lägga upp en header, enklare att ändra typsnitt osv osv osv. Sånt jag liksom riktigt varit så haj på. So, good by my lovers ;)

Big no


Jag och Michaela såg den här igår igår kväll och jag
kan ju säga att jag blev besviken. Jag trodde det
skulle vara en film som Coyote ugly ungefär, men
icke sa Nicke, det var mer en musikal... Boring :S

Svensk sommar

Blir deprimerad av att sommaren snart är slut. Vi är mitt uppe i juli månad och inte har vi väl ännu haft bra väder? Eller har vi? Känns iallafall inte som att jag har solat och badat någonting knappt. Synd att det kalla halvåret alltid känns som 12/12 månader, suck.

Och här sitter jag, framför datorn. Tänkte ta och plugga lite matematik, inte igår. Ska man orka på sig en promenad också? Jag har blivit så lat på sistonde, matälskare har väl lätt för sånt. Hahaha, vet inte vad som händer. Måste tillbaka in på banan igen, gled ut på ett bananskal på det onyttiga, flottiga. Mums! På tal om det ska jag göra iordning laxpasta, my god vad gott :)


Känns ju som förra veckan, men i själva verket var det maj, snabbt går'e ja

Gråt brudjävel

Rubriken säger ju som den vill, jag är så arg så jag nästan gråter. Nyss var jag ganska så glad, gott om tid tills jag ska ta en promenad till Gryta och möta upp Sara, Malin och Evelina, börja föra och ta ett par hundra varv i city. Tills mamma skriver att hon inte hade köpt någon alkohol till mig. Ja nu låter jag ju som ni vill i era ögon, men det är ju värre när man är den som är den!

Så nu då? Filmkväll, ligga och äta tills man blir fet? Ta sig till Haga och släpa på en platta på bussen hem, ta med den på promenaden och dricka 24 öl ikväll? My god, jag tror jag avlider nu.



Efterlyser RODNEY DA SILVA för en trevligare kväll! Så om du ser det här, Hanna Pettersson, Västerås. Find me!

Highlights


Obs är ej naken. Skulle ba visa hår1

My god




Här är något annat som är (var) riktigt jävla gott, sallad på sommaren är ju som strössel på en mjukglass! Jag har precis ätit och tittat på Den där Mary, nu efter-maten-cigarett och sen ska jag slänga mig i sängen och läsa massa bloggar, varning på mig alltså. Men jag är faktiskt jättetrött, vaknade pigg 06 imorse, kanske kan bli tidiga kvällar när jag ska jobba i vardagen? Vore något att hurra för! Btw, har ni sett bilderna i mina tre senaste inlägg? Tragiskt. Naej, hörs. Hej med er

I made it

Igår spenderade jag några timmar till matematiken, jag hade prov. Och jag kände mig verkligen helt borttappad och observera några timmar. Dvs ingen enkel match, huvudet släpade efter och jag var på god väg att ge upp - eller inte göra det överhuvudtaget! Men det tar sig mina vänner, det tar sig. Cause I made it :D


Ett tips till er som gillar kaviarmackor med ägg på:
Ett måste är då att införskaffa sig dillkrydda, jummy!

Jag efterlyser fortfarande en kattunge, mitt enda krav är att det ska vara en hona. Efterlysning 2: Tummelisa! (Den tecknade barnfilmen you know, anyone?)

Åt helsicke

Jag hostar som en jäkla tok om mornarna, imorse kom det nästan lite spya. Jag avlider, undrar om det är pga vädret jag känner mig såhär eller för att jag har hoppat över från Bäckbyskolan till Hällbyskolan? Det är tydligen jättevanligt att man blir sjuk när man hamnar på nytt ställe, men det är klart. Nya baciller och bakterier, sen blir jag nog imun. I hope!

Sen det här med matematiken, åt helvete säger jag bara. Prov på lördag tydligen, men det blir måndag man lämnar in det, tack och lov. Jag ligger efter så inåt helvete och kommer nog inte förstå mycket, undrar om dom har överseende. Fan, jag visste det redan från början. Men så ska jag inte säga nu, än är det inte för sent. Får plugga på det viktigaste i helgen och hoppa över en massa och sen får vi se, kanske har jag Gud bredvid mig :)



Avnjöt årets frukost iallafall. Ser ni Hugo där på skärmen? Min man Hugo!


RSS 2.0