Payday 2-morrow



Det betyder detta! Magnetismen av Escada är tamefan den godaste parfymen jag luktat på under alla dessa år, så är alla av Escada liknande varandra men just Magnetism har jag fastnat för. Beställer jag på en sida jag blev tipsad av här på blogg.se så tjänar jag en hel del, synd att jag inte är som andra och lägger upp julklappstips, eller det skulle jag kunna göra men absolut inte och skriva om det är rea/rabatt osv på någon sida, det håller jag gärna för mig själv ;)

Och armbandet är underbart, bara min stil. Jag är inte den som sitter och klickar hem massa saker på internet men just dom här två sakerna känns som måsten. Armbandet har jag velat haft ett tag och finns inte i butik, därför är det lite eget och unikt tycker jag! Vad tycker ni?

Kommentarer
Postat av: Dear Diary

Har startat en humorblogg, där kan du skicka in pinsamma/roliga händelser, helt anonymt, som du eller någon i din närhet har varit med om. GLÖM INTE att skriva in din bekännelse i "fråga mig-rutan" till höger på sidan! Det är väldigt rolig läsning! Tar gärna emot feedback !



http://deardiaryconfessions.blogg.se



2010-11-25 @ 15:30:05
URL: http://deardiaryconfessions.blogg.se/
Postat av: MADDES

åh vilket fint armband

2010-11-25 @ 17:11:38
URL: http://maddisenj.blogg.se/
Postat av: Challe

MAGNETISM ÄR MIN PARFYM. Älskar den,!

2010-11-30 @ 20:17:41
URL: http://sophiabush.devote.se
Postat av: Leiflotta

Looks good! Many thanks, Thanks much!

2011-06-22 @ 11:25:36
URL: http://leiflotta.unitblog.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0