Ung Resurs

Jag vet om att jag är så jäkla dålig på rubriker, så jag förstår om det inte känns lockande att läsa ett inlägg om Ung Resurs (men tro mig, ska inte ha någon diskussion om ämnet, har bara dålig fantasi).

Imorse vaknade jag av mig själv och åkte till Växhuset 40 minuter tidigare än vanligt, för att hinna komma ifatt Big Brother, och ja som sagt så börjar det bli en BB-blogg men det är inget jag kan göra åt tyvärr, jag är besatt, that's it! Så nu har jag bara gårdagens avsnitt kvar men det är ju såhär det kommer se ut tills jag får TV11 eller åker hem till Joel, haha. Och jag måste säga att jag hatare!

Vi har precis ätit frukost, ska ut på min första ciggarett och försöka slippa undan att sy, jag tycker faktiskt jobbsökeri och ansökan till Ung Resurs t.ex. är mycket viktigare, sen drar vi iväg på möte om Ung Resurs, eller möte och möte, information. Det är klockan 11.00 på Jobbcentrum för er intresserade!


Och jag måste vräka ur mig att jag måste färga håret
och dessutom måste jag börja sola. Nu ser jag 2 blek ut

Glitter och Glamour

Som sagt, när jag väl börjar blogga så bloggar jag ett par gånger om dagen iallafall men sen kommer dom här små pauserna, eller vad man ska kalla det. I know. Men jag har ju flyttat hem till mamma nu också och där finns inget internet (än) men det kommer.

Jag jobbade på "Glitter och Glamour" i helgen, som kallskänka, värdinna, diskplockare osv. Allt-i-ett, det var snittar som skulle göras med lax och leverpastej och lite allt möjligt, och det var cider som skulle i glas med björnbär och det skulle dukas och fixas fint tills gästerna kom, 9 timmar blev det i torsdags och 8,5 i fredags. Tycker ju sånt där är superkul så det gick som på smort!

Och i lördags kom Michaela hem till mig på tacos och sen drog vi ner på stan för att titta på showen själv, fan vad grymma dansare och sångare egentligen är, jag ville se mer mer mer.



Jag är hemma hos Joel just nu, vanligtvis följer vi Solsidan
tillsammans (nerladdning) men nu hade han redan kikat på
det den jäkeln så jag ska krypa ner i sängen och titta nu!

Still on TKC

Japp, jag sitter kvar här nästan två timmar efter jag har slutat, dels för att jag har kikat på Big Brother som sagt och dels för internet. Har ju ingen del hemma men snart så ska jag åka hem iallafall. Måste ringa Bredbandsbolaget och ta reda på hur mycket mina skulder till dom ligger på, hjälp. Så klantig som att sluta betala interneträkningarna och strunta i att säga upp bredbandet, ska aldrig hända igen. Det lovar jag.



Förresten så ska jag jobba imorgon, i huset då förstås. Jag ska vara med på Glitter och Glamour-festen i Växhuset, får jobba med mamma litegrann. Vi får se hur det är, dock tänkte jag ju åka till Örsundsbro imorgon och hälsa på Emelie och vovvarna, sedan ha lite tacokväll och gå på Glitter och Glamour själv, det får skjutas upp :)


Nu är jag trött på Siba, jag lämnade in min kamera i lördags och den
skickades till någon verkstad och nu skickades den vidare till ännu en
verkstad, någon spceialverkstad. Jag saknar att fota. Jag får en ny
kamera om problemet inte är självförvållat vilket det ej är, skönt det!

Hahaha

Dagens asgarv: Rodney på alla fyra, en blind Katerina, Martin med rullator osv osv. Alla där i BB-huset ser ut som riktiga idioter men fan vilken underhållning. Kunde inte titta igår för att vi på Rönnby icke har TV11 och det är jag lite deprimerad över, får titta på repris resten av livet (resten av BB), måste försöka ringa TVbolaget och så får dom fixa mitt problem för det här går inte!

Jag har ju flyttat hem till mamma nu så igår passade jag på att möblera om mitt rum, det tog sin lilla tid och ryggen tog lite stryk men det var så värt det! Nu känns mitt rum iallafall 3x större och fräschare, saknar ett riktigt datorbord (och internet för den delen) och en stor låda att ha under sängen med alla mina kläder så jag kan ta ur garderoben från rummet för ett ännu snyggare resultat, sen är det super :) okej, en stor plasma vore fint



Tredje hålet

Missuppfatta mig icke nu, kan nog lätt göra det med tanke på min rubrik.

Men det är såhär att jag har vart hos tandläkaren en bra stund nu på morgonen, polerat gaddarna osv och letat efter hål. Det hittade dom, inte ett fullbordat hål så jag ska tillbaka och laga det den innan det blir värre 20/4, jag minns knappt hur det känns att laga. Min tandläkare (som förövrigt är ny för mig) sa att jag bara har haft två hål tidigare, i hela mitt liv. Det kändes ju apskönt, jag trodde det var mycket mer än så. Och så är en visdomstand på väg upp, jag visste det! Usch.

Ska bli nogrannare på det här med att borsta tänderna, och även tandtråd och så fick jag recept på Flour som jag ska hämta sen, sen blir det tandborstning i full rulle!

Jag gillade min förra tandläkare och var lite nojig över min nya men hon var ung och livlig, trevlig som tusan. Och hennes assistent likaså så nu kommer jag nog känna mig 40x tryggare vid varje tandläkarbesök, toppen :)



Förresten, vilket sjujävla tråkigt inlägg. Vem bryr sig om min nya tandläkare? Eller mina tänder? Hahaha

God afton

Passar på att pausa lite i pausen av Big Brother. Kvällens (typ dagens) höjdpunkt. Är skitarg över att Sanna åkte hem igår iallafall, Katerina borde vart i Sannas läge. Jag orkar inte lyssna på henne och hennes dialekt längre, hennes röst skär in i huvudet på en och stannar där, och grejen är att jag gillade henne i början men nu har bägaren runnit över!

Sitter förövrigt hemma hos Angelica, har färgat skallen på henne för andra gången eftersom att hon är så envis och ska ha rött hår, massa blekning ingår ju där osv. Men jag har gjort ett bra jobb så nu blir hon nog skyldig mig ett par tusen. Nej, men tänk om... ;)


Bjussar på en bild som är ifrån någon
nyårsafton sen, måste färga håret på
mig själv också. Svart som natta!

Nu har det ju börjat för flera minuter sen, får pani-i-i-i-i-ik, adjö!

Underfransar?

Fasen vad jag känner mig kuslig när jag lägger på mascara på underfransarna, jag hade det alltid förut men sen slutade jag med det helt men nu kör jag på't lite då och då, men stor miss när jag har ögonskugga måste jag säga!



Annars börjar jag vänja mig vid det om det är endast mascara jag har. Jag har ingen aning om varför jag valde att göra det här till ett blogginlägg, lite av den tråkiga sorten men jag sitter av tiden litegrann, väntar på Jessica. Blir väl att packa ner alkoholen och försöka koppla bort tankarna om att det ska bli grymt äckligt med första glaset smultronvin!

2dagars

Jag minns inte sist jag drack två dagar i rad, men så blev jag bjuden hem till Jessica ikväll och imorgon är jag och Michaela bjudna till hennes syster på sexleksaksparty. Låter som en perfekt helg för mig, har vart på ett sådant en gång förut men då var jag bra mycket yngre så det ska bli kul!

Ikväll får jag ta det lilla lugna med alkoholen så jag slipper bakfylla (varning för kärring, 20 år gammal/ung, det är tragiskt) imorgon då jag ska träffa pappa och Monica :)

No more

Jag kom precis ifrån Ungdomsmottagningen. Dom har tagit ut min hormonspiral som jag skrivit om förut, jag var jätterädd för smärtan just för att jag minns att det gjorde sjukligt ont att sätta in den. Och mycket riktigt gjorde det lika ont att ta ut den, jag hade glömt bort smärtan och trodde aldrig mer jag skulle behöva bli påmind men icke sa nicke. Det gick dock mycket snabbare att ta ut den men smärtan var densamma, usch då! Aldrig mer :)

Och eftersom att jag har fått både finnar, ökad huvudvärk och mellanblödningar ville jag absolut inte bara välja något preventivmedel så vi pratade lite granna om det och så, och hon tipsade mig om ett p-piller som hette Yaz, som jag ska prova på nu och hoppas på att det inte blir några problem!



Någon som har testat dessa p-piller?

Chipstävling

Nu kan du gå in - här - för att skapa ditt egna chips, precis som jag har gjort. Just för att jag är världens chipsmänniska och för att man har chans att vinna antingen 100.000 kronor eller 10.000 men för det så måste man ju komma till final.

Kan ju lugnt säga att jag ångrade mig litegrann när jag tittade på andra smaker, eller inte ångrade men hade velat lagt till något "utstickande" på mina chips. Smakerna består iallafall av Barbeque, Onion och Paprika. Hoppas min smak vinner, iallafall någon smak med just Barbeque, ett Hanna-chips helt enkelt. Vinner jag slutar jag mina dumma dieter utan chips, godis och Gudvetvad...

Låter mina smaker goda?
Gå in och rösta på mitt chips - här -

Funkar det inte?

Gå in på hemsidan, klicka på Galleri och sök sedan efter Barbeque & Onion!



Såhär ser påsen ut, tråkig och jävlig :)

Please God

Jag har varit lite hostig men inte alls såhär, jag vill informera er om att jag är sjuk och mår inte alls bra! Så vad jag har gjort idag? Fräst näsan x1000. Jag har ont bakom ögonen och det känns hela tiden, så fort jag rör på ögonen. Klena jäkla bihålor, så nu är det väl bara att pimpla thé, leva på Alvedon och be till Gud helt enkelt. Har ni tips om bra kurer för förkylning, let me know then.


Titta på dom här små korvarna, hade jag kunnat hade jag nog velat ha
med mig allihopa hem, ska nämligen åka och hälsa på Emelie snart och
då får jag träffa dom här goingarna och att ta sig därifrån, ingen aning
om hur det blir. Separationsångest antar jag. Länk till Kayas blogg!

Tyras blogglista

När vaknade du imorse?
Svar: Jag vaknade exakt 08.15 och snoozade därefter i fem minuter.

 

Vad var det första du tänkte när du vaknade?
Svar: Jag undrar alltid vad klockan är när jag vaknar, trots att jag vet vilken tid jag har ställt den på dagen innan. Och sen tänker jag på vädret.

 

 

Har du ringt nån imorse, vem och vad sa ni?
Svar: Jag har inte ringt men däremot har jag fått två samtal. Det första ifrån Zam som ville att jag skulle öppna dörren och det andra från Sara, hon ville inget speciellt. Girltalk bara, men vi kom överens om en kaffe på onsdag.

 

Vilket humör är du på?
Svar: Varken bra eller dåligt, någonstans där imellan. Men det är helt okej.

 

Vad har du på dig just nu?
Svar: En korallfärgad mjukisdress ifrån Cubus, ett bra köp.

 

 

 

Har du ont någonstans?
Svar: Inte just nu, nej.

 

Om du fick välja vad som helst att äta just nu, vad är du då sugen på?
Svar: Jag har ätit både frukost och lunch så jag kan inte direkt säga att jag är sugen på något men något som alltid går hem i min mage är en påse chips som inte lockar för fem öre just nu, vilket bara är bra för jag hade tänkt att dra ner på sånt rejält så jag hoppas jag slipper sötsugen hädanefter.

 

 

Hur mycket var din senaste lön på?
Svar: Lön? Det skulle jag inte ens vilja kalla mina pengar som kommer in på kontot för.

 

Vad köpte du när du drog ditt kort senast?
Svar: Chips, dipp och en Bueno i lördags.

 

Vilken var den första hemsidan du gick in på på internet?
Svar: Jag skulle finslipa lite på mitt CV så det var på minframtid.nu och strax därefter min hotmail.

 

Vad ska du göra idag och ikväll?
Svar: Jag är på centret jag söker jobb på just nu, därefter ska jag iväg och sola och gymma. Sen åker jag hem till mamma och duschar och byter ut mina kängor till ett par tygskor, och sen en promenad till Michaela för Big Brother!

 

 

Vilken är den första låten du sätter på idag?
Svar: Jag satte på den första låten för dagen för längesen och jag minns inte riktigt vilken det var, kan ha vart Syster Sol - Ding ding värld.

 

Varför ska man läsa din blogg?
Svar: Ingen blogg är ju den andra lik och faller min er i smaken så tycker jag att ni ska läsa den. Jag tycker det är en blandad blogg med allt ifrån recept till kläder till "dieter", själv gillar jag inte att läsa om vad folk har gjort sedan uppstigning - läggning. Man vill ha något därimellan och det tycker jag att jag är hyffsat bra på, ibland dock.

 

Vad gjorde du för exakt en vecka sedan, den här tidpunkten?
Svar: Bra fråga men jag var här i Växhuset iallafall, sysslade med Gudvetvad.

 

Tror du att du kommer få en komplimang idag, för vad?
Svar: Det har jag absolut ingen aning om men det får visa sig.

 

Om du sträcker ut ditt ben rakt ut, vad snuddar du vid då?
Svar: Jag snuddar vid gardinen/väggen bakom datorbordet.

 

Vad tror du att klockan är?
Svar: Runt 14.00 (tittade på klockan för en liten stund sen) och 14.18 it is!

 

Vad borde du göra idag?
Svar: Jag borde träna och jag borde sola, vilket jag ska så jag blir nog nöjd efter det. Jag tog även den där promenaden till stan ifrån Joel imorse som också var ett "borde", och jag borde ta en promenad hem senare ifrån mamma så vi får se om jag fullbordar alla mina "borden" för den här dagen.

 

 

Om du fick fråga en fråga till vem som helst, vem hade du frågat, och vad?
Svar: Oj, det var en svår fråga för mig måste jag säga. Jag har ingen aning men vad jag kan komma på just nu är att jag skulle vilja fråga min vän Jim som är bortgången om en massa saker!

 


Happyness

Att Cilla åkte ut BB igår gjorde ju dagens lycka! Katerina är roligare än Cilla, hon gjorde inte sån stor nytta i huset ändå även om det var lite småkul med deras små fighter imellanåt. Det vore ju bara konstigt om Sanna fick lämna huset när hon och Rodney har förlovat sig och så, vad tror ni angående det förresten? Själv tror jag det är falskt. Vore ju bra tråkigt med ett fulspel endast för uppmärksamhet. We'll see.

Förresten kan jag avslöja att Tobias kommer att lämna huset/har lämnat, antar att man får se mer av det ikväll. Satt och glodde lite på Live efter programmet igår och då avslöjade han att "han hade business som var väldigt viktiga". Då blev vi av med han :)


(Absolut inga lebbfasoner på G så att ni inte
får för er massa saker, har bara inga bilder)


Michaela var generös och ställde sig vid spisen igår, så jag kan passa på att säga tack för maten jag åt för en stund sen nu när hon ändå klämdes in i det här inlägget. Det blir sol och gym efter dagens slut, ikväll blir det bara massa mys!

Jag vill

Jag kan
Jag ska 

Nu pratar jag självklart om måndagen som kommer en gång i veckan jag är så otaggad inför varje gång. Nu är det sista chansen, jag måste tänka om för jag vill och jag vet att jag kan, det har blivit på tok för mycket sötsaker hit och dit på sistonde. Jag blir mer peppad nu när solen kommer fram också, så det får bli att åka hem till mamma imorgon och plocka med sig ett par gamla tygskor, promenader är det inget fel på! Och vad hände med mitt svarta hår? Jaja, det kommer, det kommer...



Kan skriva en bok men jag ska inte tråka ut
er, jag ska nämligen till Joel också så jag ska
börja traska mot bussen, missa inte BB!

Lite fattigare

Jag och Michaela åkte iväg till Stockholm igår, perfekt buss tyckte jag. Den gick 09.00 ifrån station här i Västerås och man betalar 100:- direkt på bussen i antingen kontant eller med kort, och så var vi framme 10.20 i Stockholm och så gick bussen tillbaka klockan 17.00 och hemma 18.20, how perfect? Tipsar er bara.

 
 
Vi blev lite i extas jag och Michaela när vi hamnade i någon affär, vi tappa
bort varann på en gång! Måste säga att jag faktiskt inte hittade så mycket
som jag hade trott, vilket kanske bara var tur? Jeansen var jag i behov av
men annars så slank resten bara med, men titta på dressen. Vem vill inte ha
en sådan att mysa i då?

Vi satte oss och åt också, det blev en tacotallrik för min del, sen satte vi oss
bara längs gatorna och tittade på folk under en kaffe och en cigg, solen bara
lös rakt ner i nyllet på oss, kändes sådär fjantigt härligt!


Stockholm

Jag och Michaela åker iväg till vår huvudstad imorgon och ser vad den har att bjuda på. Som bestämt tänkte vi iallafall gå och strosa runt i alla affärer det bjuds på där och hitta ett passande matställe och så får vi se om vi hinner med ett glas of white! Mysigt...


Tatuering

Nej, jag ska inte tatuera mig. Men min syster skrev nämligen tidigare och frågade om jag ville ha en tatuering gratis, men jag vågar inte vara försökskanin, vet inte ens om jag vill gå till någon "hemmatatuerare" hur länge den än hållt på, om jag inte vet att han/hon är bra, i hopp om att det ska bli snyggt. Jag vill vara bombsäker på alla sätt och vis, jag har iallafall två texter jag länge har funderat på, var när och hur är frågan?

Det här är ena texten, hoppas ingen läsare snor min idé nu bara, men den här texten sitter nog på någons kropp just nu ändå men huvudsaken är att jag inte vet någon som har den, då gör det inget :)

Och nu är jag ju verkligen inte säker på storlek, typsnitt och var jag ska sätta den, det var bara något jag fixade snabbt i Paint, men håll med om att budskapet är riktigt bra?

Forget about yesterday, live for today and pray for tomorrow!

Trodde jag ja

Jag ska ta ut min hormonspiral (har ingen tid än men jag ska ringa idag och boka) eftersom jag inte alls trivs med den, den ger mig akne, huvudvärk och konstiga viktförändringar + mellanblödningar, och jag sitter och kikar på olika preventivmedel och jag trodde jag hade hittat det bästa för mig,

nämligen p-sprutan:

  • Man byter var tredje månad
  • Mensblödningarna minskar eller upphör helt
  • Migränproblem vid mens kan försvinna
  • Inga östogen-biverkningar
Men så scrollade jag ner litegrann och upptäckte sedan nackdelarna och biverkningarna och ser att det är precis som med min hormonspiral så det var ju bara att skippa på en gång, måste få hjälp av en barnmorska för jag har ingen aning om vad jag ska ha för preventivmedel istället för min spiral, kolla listan här under! P-sprutan kan även urkalka skelettet och man tror att p-sprutan kan påverka uppbyggnaden så att skelettet inte är lika starkt som det ska vara.
  • Bröstspänningar
  • Huvudvärk
  • Illamående
  • Akne
  • Håravfall
  • Humörsvägningar
  • Oro
  • Viktökning
  • Minskad sexlust
Men så finns det ju så mycket annat också, någon av er med tips på preventivmedel utan hormoner?


Vårkänslor

Något jag tänker på var m mornarna om den står utanför fönstret. Nu är det ju snö och kallt än men jag tror ändå att det är våren som är på väg, imorse när jag gick till bussen tyckte jag nästan det kändes varmt (inte varmt men varmare...), senare på dagen blev det dock kallare.

Jag mår mycket bättre psykiskt och det tycks vara så att folk runtomkring mig också märker av det. Jag är en sån som gärna vill göra saker själv och i min egna takt och får jag press på mig så är det lätt hänt att jag backar bakåt istället för att leva på pushen folk ger mig, jag vill pusha mig själv. Och det är det jag gör nu, iallafall när det gäller en praktikplats (jag är ganska kräsen när det gäller sånt pga otäcka praktikplatser jag vart på tidigare).

Jag känner även att huvudvärken har dragit sig ifrån mig!
Och gissa hur grymt det är? Det är skönt som satan att inte behöva
oroa sig för om jag ska ha huvudvärk när jag vaknar osv osv.

Jag vet inte vad det är som gör att jag mår bättre men uppenbart så är det ju något iallafall, och jag tror eller närmare bestämt vet att det är våren som kryper i kroppen på mig, åh jag längtar :)


En gammal bild på mig och Nicole

TV11?

God kväll, jag sitter just nu hos mamma och blir snart ensam. Jag har suttit och fipplat på TVn och letat som en dåre efter TV11 och sökt och haft mig, men fortfarande ingen TV11 och det tycker jag är skumt. Okej att alla inte får det automatiskt, det handlar ju säkert om vilket bolag man har osv men att det inte går att uppdatera, jag får väl helt enkelt hoppa över Big Brother ikväll, vilket skit. Är det någon som vet när avsnittet läggs upp på Internet?


Jag har förälskat mig i en av Kayas valpar som just
nu kallas för Lisa, det är hon längst upp till vänster!


Men jag vet ju även att det innebär ett stort ansvar att skaffa hund, ungefär som att ha ett litet spädbarn hemma. Det är för Guds skull värt det men inte när man inte har något hem att ge till hunden hur mycket jag än vill det. Hade ju velat önska mig henne som tidig födelsedagspresent men jag får nog inse att det får ta ett tag innan jag skaffar mig en liten!

För att se fler bilder på valparna så klicka här.

Något annat jag vill ha är en Leopardgecko som ska heta Texas! Det är ju även ett bra hundnamn men självklart vill jag ju ha en liten tjej. En ödla ställer ju inte såna stora krav så det ska nog gå bra även om jag flyttar hem till mamma så småningom eller om jag har lägenhet, lite enklare med sådana djur

RSS 2.0