Go G

Gry: Ni kommer att få egna sängar medan alla andra delar.
Gurkan: Säg jag svär
?


What's up?

Hur kunde jag gå från att blogga flera gånger om dagen till att blogga någon gång i veckan? Men å andra sidan, varför ska man blogga om man inte har något att blogga om? Sålänge det inte handlar om uppdateringar då, vilket jag ska ge er nu. En redig uppdatering!

"Nya livet" går lite som det vill, dvs inte som jag vill. Vad kan jag säga om det? Jag suger, jag tränar dock 2-3 gånger i veckan men det hade ju fungerat bättre om jag inte var så förbannat sötsugen 24/7 men man lever bara en gång. Får börja köra på barnmat och Loka, dock älskar jag Tacos för mycket för att köra på en sån dum diet, skulle aldrig klara av det.



Sov hos Angelica inatt, vi och Jonna tittade på BB och jag har gissat på att Gurkan och Roza ska in från glashuset vilket det blev, fick ett SMS från Joel under BB igår "Gurkan är inne! Ska köpa sån där 24/7 nu" haha! Då vet man iallafall vart man har karl'n, han kommer sitta hemma hela tiden och spana på Gurkis in tha house. Nu kommer det ju hända grejer, längtar till ikväll!

Och på tal om ikväll/idag, så ska min kära fruga (känns som om vi inte har träffats på evigheter, saknar henne!) Michaela komma och hämta mig efter jag slutat, vi ska gå iväg och handla lite krubb som jag tänkte försöka tillaga, det gick så bra för Paellan sist jag aldrig hade lagat så nu vill jag bara prova prova och prova, Michaela tycker det är kul iallafall för man får höra några gånger i månaden "det är aldrig någon som gör fiskpinnar och mos till mig", okej okej, stackars henne då! :)

nej, nu går jag och myser med Ich!

Dags för 138

Fan vad dåligt jag uppdaterar, måste hamnat i någon icke-dator-period, sorry!

Igår var jag hemma hos Ankan, vi skulle hyra en film (OBS det finns bara massa skitfilmer på Konsum, Skallberget) så det fick bli Låt den rätte komma in. Jag trodde den enbart handlade om mobbing och inte att det fanns vampyrer och shit med i bilden så den var inte mycket att hurra för. Dom pratade inte så mycket i filmen heller, inte mer än nödvändigt och det gjorde så man inte riktigt förstod. Den var inte sevärd iallafall...

Vet ni när jag och Michaela vaknade idag? 12.30, fan vad arg jag blir på sånt. Hatar att vakna så sent även om det är skönt att sova ut men 12.30 är lite på gränsen tycker jag, jag som skulle upp 10.20 för att titta på Våra bästa år.

 

Ikväll blir det Cafe 138 tillsammans med Paolina, jag känner dock inte alls
för det just nu pga att jag är nyvaken, otaggad men det ska nog gå finfint :)


Freezing

God kväll, tänkte bara uppdatera er snabbt om att jag lever. Roligt inlägg kan jag tro men nu vet ni det, ni behöver inte oroa er men tack ändå! Har hängt med Ankan hela dagen, fick ta hem ungefär 50 små-chipspåsar från jobbet idag, lycka! Mindre lycka när jag tänker på att jag inte kan trycka dom var eviga dag, slut på det nu har jag ju sagt.

Nu över till Big Brother, jorden anropar Hanna alltså! Helt off


Jordnära

Förstår ni hur snygga dom här plaggen skulle vara tillsammans?
Eller är det bara jag som är helt tokig i beige, grönt och brunt?



Det här är min "månadens-vill-ha-lista", jag har länge velat haft ett
par svarta vanliga kilklackar som inte är överdrivet höga, och jag
har ännu längre velat haft ett par nya khakigröna byxor som är både
sköna och jäkligt snygga, resten är väl mest bara viljan av att ha
men vi får se, vänstra väskan är nästan ett måste! Resten är också +

End of day

Jag har i princip slutat nu, slutar egentligen 15.00 men jag får gå när jag vill. Jag ska ju sola och gymma, inte konstigt att jag inte har gått än. Det är ju något som inte lockar och jag antar inte att det är solariumet, nej jag måste få något gjort i kroppformen nu tänkte jag! Förra veckan blev ju lite sisådär, jag trodde en kaka på hela veckan skulle räcka. Okej, nu låter det som om jag fick matattack, men en näve popcorn och någon kärleksmums skadar väl inte?



Men det är ju det det gör, äter jag inte allt jag vill på en dag så är det fusk, och nej jag bantar inte eller går inte på några dieter och "fusket" anser jag själv vara fusk. Jag vill ju hålla mig och det går inte om jag springer omkring och småäter då och då, då blir jag bara sugen. Så det bästa vore ju om man inte åt överhuvudtaget! Kanske ska sluta tillåta mig själv att äta godsaker en dag i veckan? Då kanske jag känner någon gång ibland att jag faktiskt är sugen, måste övervinna suget! Go go go, nu drar jag fan till gymmet och överlever det!


Big Brother

Jag skrev ju att jag skulle titta på Pearl Harbor igår vilket jag gjorde, världens mest sorgliga film. Jag gråter alltid lika mycket när Danny dör, jag blir smått (jävligt) kär i honom varje gång jag ser den där makalösa filmen och jag blir ledsen på riktigt också, det är det som är lite småjobbigt. Jag älskar dom där killarna! Måste ha som ny tradition att se den iallafall en gång/året.

"Danny, you can't die! You're gonna make it! You know why? Cause you're gonna be a father, a father Danny!"
- No Rafe, you are.


Buhuhuhuhu........



Det blev en sjujävla tajming också (eller lite sent dock men det gjorde inget) till Big Brother som började igår på TV11, vilken tur att jag hittade den kanalen hemma hos Michaela för ingen av oss visste att den fanns. Jag blev ivrig i hela kroppen, Big Brother - som jag har längtat!

När dom sökte efter en sexbomb och man fick se själva sökningen, smal midja med stora tuttar så jublade vi där hemma, så det händer något för jag är lite smått besviken på deltagarna, män som var 30+ är ju inte så jätteintressanta, men klart är det värt att titta ändå. Får hoppas att dom bjuder på massa drama och en kul vår :D det var kul med paret och den transsexuella damen iallafall.


Här är deltagarna i Big Brother 2011

The nails

  

Ja såhär ser det ut, jag skrev ju om för ett tag sedan att jag skulle börja med
Stopp och väx, vilket jag gjorde och det höll, lacka dagligen så slutar det såhär
lyckligt för er nagelbitare också. I made it, och nu är dom ju absolut inte långa
men det är på G och jag biter inte alls längre (även utan S&V), ljusrosa lack on!

En kaka

Nu är jag inne på det nya livet igen, och jag vet inte hur många gånger jag har sagt det men nu känns det faktiskt som om det är på riktigt - och ja, jag vet inte hur många gånger jag har sagt det heller.

Men nu har jag lagt dieter på hyllan. Jag äter det jag vill, men jag äter mindre portioner och finns sås med i bilden, så behöver jag ju faktiskt inte 2 dl utav det, så jag tänker egentligen bara på vad jag trycker i mig. En bra grej är ju att faktiskt bara äta tills man är mätt. Godis försöker jag skippa, så den här veckan har jag gottat mig med en kaka, sen får det va. Har även tre dagar av den här veckan umgåtts med gymmet!



Var med som sällskap till Michaela som passade Leon igår, väldigt roligt för oss äldre dvs jag, Michaela och Jenny som också var där. Vi satt och spelade det här spelet med fiskar man ska fånga medan dom öppnar och stänger munnen 24/7, med världens minsta fiskespö. Jag minns att jag hade det när jag var liten. Leon själv ville inte leka med oss, haha!

Jenny hade även en överraskning till mig (prisa Gud för att hon läser min blogg vissa gånger), nämligen Pearl Harbor! Och halleluja vad lyckan rann över bägaren just i det ögonblicket. Längtar som satan under gatan till imorgon, söndag - the perfect day för Pearl Harbor. Jag längtar. Lånade även hem några filmer av Pernilla, Michaelas syster. Djungelboken har jag nyss tittat klart på, har nog sett den en miljon gånger nu :)

Mission completed

Ursäkta uppdateringen men jag har nämligen sovit hos min mamma sen i onsdags och inte förrän igår fick vi internet men då fick jag för mig att jag skulle rensa ur alla mina garderober, kasta allt trasigt och spara och eventuellt försöka få iväg dugliga kläder på Blocket eller Tradera, får se om jag tjänar ett par kronor, har en del skor också. Det tog mig ungefär hela dagen och mitt rum såg ut som ett åsknedslag ett tag där, men nu så är jag klar! Är ett par plagg fattigare men garderoben och byrån är fräscht iallafall :)


(ungefär såhär står kläderna och väntar på nya köpare
hemma i mitt rum, dock inte min bild, från Google)

Så smsade jag Comviq för någon dag sen också pga mitt jäkla MMS-problem, har alltså inte kunnat skicka eller ta emot MMS på min mobil - ever! Så jag tyckte det var dags att försöka lösa det nu, dom ringde mig imorse och nu är problemet löst så nu är det bara att göra mig happy och börja MMSa mig! Puss på't

Personlig utredning

Min personliga hjärnutvecklare berättade för mig att jag måste ta itu med mig själv för att jag alltid säger till henne att jag mår bra och visserligen mår jag bra, men jag mår dåligt när jag väl tar kontakt med mitt undermedvetna, det är saker och ting jag absolut inte går och tänker på dagligen utan vissa dagar vaknar jag med dåligt humör, och vissa med bra humör, men sen kommer det perioder jag bara tänker på allt det dåliga, och det är det jag måste göra. Jag måste vara arg, glad och ledsen när jag väl är det. Så jag inte bara går och gömmer undan allt under mattan och fortsätter som om inget hade hänt, för det är vara bra.

Jag visste inte alls att jag har saker och ting i huvudet som krockar mer eller mindre, med varandra förrän igår på mitt möte med terapeften. Jag ska försöka jobba med att lyssna på vad jag själv vill, och jag måste tillåta mig själv att vara på det humöret jag faktiskt känner att jag är på. Jag har varit med om total kaos med mig själv en gång tidigare och det är nog endast för att jag inte pratar ut om saker och ting, nu gör jag ju det ioförsig med terapeften men absolut inte om allt jag skulle vilja göra, och det är det jag måste ta itu med.

Det här är rena rama döds-dagen för mig känner jag, jag känner mig onödigt känslig och med en klump i halsen. Visserligen har jag andra skäl just idag till att må som jag gör, och därför tänker jag göra det idag. För det är det jag behöver!

Konsten att kunna lyssna på sitt inre.


Mensvärk!

Jag har haft lite spännings-ont-i-magen hela dagen fast inte såhär, nu har jag dundervärk i hela magen och det virvlar som en orkan känns det som. Jag hatar lingonveckan i månaden just för att min mensvärk verkligen dödar, jag kommer ihåg förut att jag knappt kunde gå utan att huka mig framåt med hela kroppen för det gjorde så ont, ville helst ha en värmekudde på magen och ligga i fosterställning hela dagen men riktigt så lyx kan man ju inte ha det en vecka.

Så därför bestämde jag mig för att sätta i spiral, jag vet inte vad det är för skillnad på kopparspiral och hormonspiral men jag tror att det är fler människor som har födit barn som har koppar, så därför har jag hormon. Jag skulle slippa mens (eller det är olika för varje person iofs) men jag slapp den! Eller jag trodde att jag skulle göra det, men istället så har jag mellanblödningar och det är ganska ofta, och det är lagom drygt att inte ha en blekaste aning om när man ska få det, och mensvärk kan jag ha ibland när jag inte ens har mens (kanske kan ha med att jag skulle haft mens egentligen, om jag inte hade spiral?)



Så jag börjar ångra det här, jag har även fått acne eller vad jag ska kalla det, i ansiktet vilket jag inte har haft förut. Okej, jag har inte berg av finnar men jag kan täcka det ganska bra också, och det kommer och går precis hela tiden. Ibland har jag fräsch hy, och ibland har jag finnattack och det är också jävligt uttjatande! Det gjorde dessutom sjuhelvetes jävla ont att sätta i spiralen. Hade jag varit medveten om det innan så hade jag aldrig gjort det, även om jag inte ångrar det valet idag.

Jag ska ta ut den, jag får helt enkelt hitta en lösning även om jag hatar p-piller, får hitta något annat och det vore bra om det inte har med några hormonjävlar att göra, för jag börjar bli ganska less nu. Hoppas bara inte att det känns likadant att ta ut spiralen, då säger jag vila i frid redan nu, för det går jag inte genom en gång till.

Någon som har några föslag på vad jag kan byta till? :)


Tacokväll

Som sagt har det blivit lite mycket tacos på sista tiden men det gör mig ingenting för jag älskar det hur mycket som helst fortfarande, så enkelt men så gott. Så det står på schemat ikväll, ser fram emot det ja. Mysig hemmakväll med frugan, helst av allt skulle jag önska att någon filmbutik här i stan hade Pearl Harbour men icke!


Dagens

Som ni märker på bilderna under så har jag varierat med dagens klädval, gick från en stor filt med hjärtan på (passande va?) till korta cykelbyxor aka pyjamas, till lång orange t-shirt med en giraff på, till mitt nuvarande klädval. Bekvämt måste jag säga!



Jag hinner inte ens visa, jag upptäckte att jag blev klar just i rättans tid till att gå till bussen, jag tar bussen som går närmare härifrån så slipper jag gå i dessa minusgrader i 20 minuter, det gillas inte. 127 timmar blir det nog på bio. Hoppas på bra betyg! Ha en fin alla hjärtans dag

Alla <3 dag

Alla stjärtars dag kan man säga, tycker det är ganska överskattat även om det var jag som ville att jag och Joel skulle ut och äta och sedan bio, men det är ju egentligen inget speciellt ändå. Det handlar väl egentligen om att spendera tid med sin älskade, eller visa sina nära och kära att man bryr sig om dom. Det är väl det hela den här dagen går ut på. Tycker förstås också att det är jättemysigt med en sån här dag om året. Det har jag alltid gjort, singel eller inte!

Men å andra sidan förstår jag ju alla singlar som tycker den här dagen är helt värdelös för att "man inte har någon att tillbringa den med" men det är ju en myt. Det lär ju alltid finnas någon människa i ens liv som man faktiskt uppskattar och vill visa kärlek och glädje till och åt? Så tycker jag iallafall, och det enda som skulle kunna förstöra den här dagen för mig någon gång i framtiden är om jag skulle bli dumpad just idag, så jag får se till att välja en bra film (valet blev mitt, för en gångs skull) så jag slipper bli dumpad :)



Har ni förresten några tips på filmer som visas på bio just nu?

I love animals

Haha, ja själv låter jag som en tönt! Så tro mig, jag är medveten om det. Kolla bara min rubrik men det är så sant som det är skrivet. Jag älskar djur. Jag vill ha massa kattungar och alla Kayas hundvalpar som förövrigt snart är på G och jag är så glad och jag ska bli en stolt vän till Kaya, den bedårande mamman.

Men jag vill även ha en minigris, en geckoödla och några minisköldpaddor som lever på land, dom är fina och jag är ju lite allergisk mot t.ex hästar, hundar och katter. Inte sådär jättefarligt med just hund och katt men jag sätter mig absolut inte och gosar för mycket i onödan för då blir ögona röda och irriterande, suck. Det är inte rättvist! När jag ska hälsa på Emelie i Örsa däremot kommer jag älska alla valparna så mycket och jag kommer tyvärr inte kunna slita mig från dom och då får jag ta den smällen, gör inge om jag blir röd för det är så värt det!

Tittade på en film tidigare på TV, den handlade om en pandaunge. Ja det slutade med att jag satt och grät... Jag vill gråta när jag vet att det bara finns 2000 pandor kvar i världen och jag vill skänka pengar till alla tigrar för att dom är fina, stora, mäktiga djur och hade jag velat hade jag haft en liten vit tiger ändå från födseln som jag skulle fostra :)

 (Visste ni att pandor föds jättesmå, dom flesta tror att Pandan är pungdjur men dom är helt vanliga björnar. Dom föds mindre än den här lille skrutten på bilden, ser ut som en liten råtta precis efter födseln. Såg ett pandaprogram på AP för ett tag sen, i ungefär 1,5 timmar...)

Vad ville jag komma fram till? Michaela retas på sms, hon säger att sköldpaddor endast är till för dekoration och det tycker jag är elakt så hon får ingen mat idag. Hahaha. Men titta här under, jag tycker dom är hur vackra som helst, vi har haft en sköldpadda fast det var när jag var mindre, den älskade fiskbullar. Och det är klart den lilla jäkeln till höger jag är ute efter, how sweet?



Om ni fick välja vilket djur i världen ni ville ha, vilket skulle ni välja?

Vilket sjujävla humör!

Och då menar jag verkligen inget negativt utan snarare tvärtom, herregud. Jag sitter och ler precis hela tiden, undra om det har sina anledningar? Det vet man ju inte förrän efteråt, men solen gör ju sitt just den här dagen iallafall och det kallar jag lycka. Bort med snön och kylan bara, jag vill göra något! Sätta mig på ett utecafé och ta en iskall öl. Men riktigt sånt väder är det ju inte, tror inte det tillåter. Men dagdrömma kan man :)

 
En bild från igår, jobbade ju som sagt kväll på 138
i Växhuset med världens bästa team som sagt vilket
bestod av mig, Zam och Mathilda + Michaela som tar
bilden då, det var ju ganska trevligt må jag säga!


Free friday

Åkte hem till Joel igår och det var meningen att vi skulle se Pearl Harbour men icke, han glömde visst, shitsnake hehe. Så det fick bli ett på TV11, btw varför har alla inte TV11, är det inte meningen att alla ska ha det? Big Brother börjar ju för tusan där nu i februari och det kan jag inte missa!

Var "ledig" idag, eller kan säga att jag har framskjuten arbetstid för jag jobbar kväll. Nu drar vi igång musikcafét igen i Växhuset en trappa ner så att ni vet. Det är ofta ingen musik som tilltalar mig men vad gör man inte, drar med mig Michaela iallafall. Så jobbar även Zam, vilket roligt litet arbetslag :)

 

Michaela var ute efter nya örhängen så jag fick ta hennes eftersom jag skulle
köpa exakt likadana ändå, det visade sig att det var exakt likadana som mina
jag redan har i, sweet!


Perfektion dotdotdot



Den här kvinnan alltså. Ren perfektion om jag får säga det själv. Jessica Alba tar priset på alla listor och toppar topplistorna om och om igen, hon är självaste pricken över i:t och jag chockeras över hennes utseende gång på gång!

Paella

Du behöver:
  • En halv lök
  • Kycklingfilé
  • Räkor
  • Pilgrimsmusslor (eller som jag valde, krabbmix)
  • Gröna ärter
  • 1 g saffran
  • Buljong (gärna fisk)
  • 2 dl ris
  • 2 mtsk olja
Anledningen till att jag inte skrev hur mycket kycklingfilé, räkor eller krabbmix osv, man ska blanda i, är ju för att det är upp till var och en men jag vill gärna ha mycket kyckling och räkor eftersom att det faller just mig i smaken :)

Gör såhär:
  1. Fräs löken och riset i någon minut i oljan
  2. Smula sönder buljongen och rör om tills den lösts upp och tillsätt sedan saffran + salt och peppar
  3. Låt koka på låg värme i 20-25 minuter, smaka av riset
  4. Tillsätt dom gröna ärterna då det är 5 minuter kvar av tiden
  5. Ta av grytan och tillsätt kycklingfilébitarna, musslorna/krabbmixen och räkorna
Sen kan du ju absolut variera med kyckling, pilgrimsmusslor, krabbor, krabbmix, räkor, hummer eller vad man nu vill ha i och var inte skeptisk när det gäller saffranet för det är det som gör hela smaken måste jag säga. Och som ni ser på bilden här under (klicka för större bild) så kan man variera väldigt mycket när det gäller själva innehållet i Paellan. Det är inte min bild från Paellan jag gjorde igår, ville förbereda er på att maten faktiskt är genomgul och inte ser sådär jättetrevlig ut men riktigt gott blir det!


Fail

Jag hade en uppgift att göra här på Tjej och killcentrum medan alla andra åkte iväg och gymmade (har varit/är sjuk så jag hoppade över det) och det var att göra en Cheesecake jag vanligtvis gör på en halvtimme. Blev några små fel om man säger så:

Fail 1: Jag skulle göra en halloncheesecake och hade redan alla ingridenser förutom hallon dvs det viktigaste i den här halloncheesekaken. Så det var ju bara att springa tillbaka till Ica och köpa dom förbannade hallonen!

Fail 2: Sedan vispade jag ihop äggvitor med socker och fortsatte som vanligt med grädde och philadelphiaost osv, efter alla blandningar är klara så kom jag ju på att det var äggulorna som skulle blandas med sockret från första början.

Springer upp på ungdomsgården här i Växhuset och frågar om en grädde för jag var ju självklart tvungen att börja om från början och där rök ju alla nyköpta ingridienser. Upptäcker att grädden gick ut den 18 december men tänker "äh, den är ju oöppnad så det kan gå att rädda" jo men visst, grädden är stenhård och har en konsistens som Creme fresh. Yummi! Så jag fick springa till Ica ännu en gång och köpa den förbannade gräddjäveln...

Fail 3: Börjar om igen, upptäcker att jag har ju för tusan glömt Philadelphiaosten, så det var ju mindre kul. Och då undrar jag hur man kan gå från glad människa till arg människa på bara några minuter? Fan, jag failade på Cheesecake för första (och sista?) gången i mitt liv, och jag failade hårt också!

Så jag skrev till Michaela som är på väg hit nu (obs slutade 15.00 men blev ju lite försenat alltihopa) att köpa med sig en Philadelphiaost med tanke på att hela skiten gick åt skogen redan från början, synd bara att jag märkte det när kakan snart var klar, duktig idiot!

Vad har Hanna lärt sig av det här då? Jo, att läsa instruktionerna liiiiite saktare


Sjukstugan




Detta är vad jag sysslade med under mina dagar hemma hos mamma, sprang runt i tofflor och morgonrock dagarna ut i ända. Älskade när posten kom med reklam (dock inte tre reklamblad i olika storlekar från Coop Konsum, värt? Svar nej). Läste Veckorevyn och hade långa goda frukostar till Våra bästa år.

Jag och mamma började även rensa alla dessa jäkla skor som bara står och samlar damm i garderoben, tänkte slänga upp lite på Blocket, där ska ändå min kamera upp. Men vi kom på en bättre idé för det är loppis på Rönnby på lördag, varför inte bara hyra oss ett bord och ställa ut det där? Välkomna att kika förbi och handla hela min garderob som ska bort! Tack hej :)

En gammal bild



Undrar över varför jag var så prompt bestämd på att jag skulle
vara ljushårig? När jag själv vet att jag passar hundra gånger till
månen och tillbaka, bättre i mörkt hår - gärna svart! Och den där
piercingen i läppen, den ser ut som ett helt jordklot. Jag tycker det
är fint med piercings (vissa, men inte överdrivet) men det är bara
inte min grej, inte i ansiktet. Och blek var jag dessutom! Nostalagi

Evig längtan?

Ni vet när man bara går och väntar på att något ska hända och att något ska förändras (förbättras i det här läget) och kroppen skriker efter en annan miljö och fjärilarna i magen vaknar efter en lång vinter? Så känner jag precis nu, jag sitter och tittar ut genom fönstret och vet ni vad som finns där? Solen. Då är det minuspoäng när man är sjuk dessutom. Jag vill ut och ta en promenad i spåret utan isbana hela vägen, som riskerar att man kan halka och slå ihjäl sig.

Jag är så jäkla trött på det här nu, jag vill ha sommar eller iallafall vår, jag vill kunna ha tofs utan att öronen ska bli blåa av kylan, jag vill äta en sallad tillsammans med en iskall öl på Djäkneberget! Och jag vill hoppa från bryggan på Sundängen och simma över på andra sidan även om andetagen blir korta och snabba. Jag skulle till och med kunna tänka mig att det vore trevligt när myggorna vaknar. Nej, där ljög jag nog. Lite ivarjefall...

Men ni förstår min poäng.



Här är en bild på mig och Jim som förövrigt inte syns
så mycket, från sommaren 2008. Jag minns allt från
den där dagen som om det vore igår. Jag minns att
vi åt på Mios, jag minns att vi gick och köpte glass och
en massa klubbor och satte oss i gräset och bara var.
Jag minns hur värmen var olidande just den där dagen.

I dagens läge så har jag varken någon glass eller klubbor,
ingen sommar och sol, och ingen Jim... Förändring nu tack!

Massa krångel

Försöker mig på att lägga upp min första annons på Blocket ever men det gick sådär, skulle betala med kortet men dom tog inte emot det av någon anledning och då fanns alternativet att man kunde ringa in och betala inom 48 timmar och då ringer jag och så säger dom att dom inte tar emot kontant utan man måste väl tydligen ha abonnemang, så jäkla typiskt! Får fixa det på annat sätt.

Så jag säger det igen, jag ska bli av med min Samsung ES30 och jag kan tänka mig högsta bud för den ska bort, bort, bort. Kom igen nu torrbollar, vi startar en liten auktion här. Som "sagt"/skrivet är den köpt den 21/1 så den är strax över två veckor gammal och använd ett fåtal gånger, som nypris kostade den 899:- och generöst nog kan jag bjuda på minneskortet bara ni ger mig ett pris! Jag är ute efter en annan kamera och det är ju ovärt att ha två, inte sant?



Hjälp en ung dam i nöd.

Och det är ju självklart inga fel på kameran utan jag är bara helt enkelt inte nöjd då jag är lite kräsen och vill ha vissa inställningar och vissa ljus osv men förövrigt är det en bra kamera med hög (5x) optisk zoom, allt finns med i kartong - även kvitto SÅKLART!

Ett stuk sjuk

Inte är jag en miljömänniska precis när allt jäkla toalettpapper tog slut, ganska snabbt dessutom. Jag sitter hemma hos mamma, åkte hit igår för jag blev så fruktansvärt sugen på kebab från Rönnby. Det är min topp 3 på listan över bästa kebabpizzorna i stan. Förstaplatsen ger jag självklart Mios på Gideonsberg, andraplatsen snor Sippan som ligger runt Lögalängden där någonstans (+ för deras vitsås).

Jag pratade från toalettpapper till kebabpizza, det här blir nog ett lyckat inlägg. Jag har inte skrivit pålänge pågrund av internetbrist här men nu så, inga bilder har jag att bjuda på heller. Jag är iallafall sjuk så jag skyller på det, känner mig inte ett förbannad skit positiv så jag kan skylla på det också, så jag säger såhär, att ni får update av mig imorgon istället när jag är hemma hos Michaela igen, har ju inte vart "hemma och landat" på flera dagar. Skönt med lite sjukskrivning och massa thé iallafall, den saken är klargjord!



Söndagssnack

Jag sitter hemma hos Joel, han har visst tagit sig en powernap ser jag. Igår tittade vi slut på alla avsnitt vi hade av Solsidan, synd det för det är jävligt kul och jag hade velat sett några avsnitt till idag, Spykids är på TVn och det är inte en film för mig om man säger så, så är det inget roligare än så på TV, så jag satte mig här en sväng. Vilket avsnitt är Solsidan på, på TV förresten, och vilken kanal/tid visas det på? Tänkte vi kanske har hunnit kolla ikapp nu :)



I fredags sov jag hos mamma, egentligen av en anledning men det blev inte något av med det, men jag stannade kvar ändå. Sedan åkte jag direkt till Joel så jag har inte varit hemma (hos Michaela) sen i... torsdags tror jag det blir, ska bli skönt att komma hem sen. Mamma försöker få mig att sova hos henne ikväll också, men tror jag hoppar det, vill komma hem och "landa" någon gång, även om Michaela jobbar just ikväll, typiskt.

Som pricken över i:t har jag hosta och snuva, god damn it

Snabb update

Gick iväg och gymmade 1,45 minuter tidigare och det kändes härligt (efter såklart), kände att jag blev av med lite ilska av det och jag körde verkligen så hårt jag orkade, mer kan man inte göra, men ett par hundra kalorier fattigare är hur grymt som helst!

Blev en riktig lyxmiddag här hemma som bestod av fläskfilé och baguett med vitlökssmör samt en härlig crabbsticksallad. Hur gott? Ni kan inte ana vill jag lova, bara för att ni ska avundas av min och Michaelas torsdagsrätt tänker jag lägga upp en bild, synd för er som är hungriga haha. Checka då!



Vid det här laget vet ni nog vad som väntar mig nu, inget annat än Halv åtta hos mig. Dom flesta tycker nog att det är "kul" att titta på matlagningsprogram om man ska göra något man själv vill testa på, men inte jag inte. Jag tittar för nöjets skull (och det gäller inte bara Halv åtta hos mig utan jag älskar verkligen alla matlagningsprogram!)


I love Alba



Den vackraste varelse mina ögon har skådat, hon är bedårande från topp - tå.


Så bara för att, så ska jag efter lunchen (ska köpa mig en sallad snart) gå och köra ett stenhårt pass på gymmet. Var på gymmet igår också men jag körde då verkligen inte fullt ut pga att jag hade huvudvärk, så det får bli idag istället. Och jag tror förresten det är bra för min ilska jag har i kroppen idag! Ska köra från 13-15 tänkte jag, och därefter möta Michaela på stan, kanske gå några ärenden och därefter bara åka hem och slappa.

En av mina arbetsledare berättade även att stenhårda pass på gymmet kan göra så att min huvudvärk släpper efter ett tag. Vad tror ni om det, kan det vara så att det faktiskt stämmer?

Aggressionsproblem

Den här dagen fick ju en bra början. Eller?

Skulle vara hos läkaren 08.30 och gick upp 07.55 då jag egentligen skulle behöva gå till bussen. Klädde på mig och borstade tänderna samtidigt och håret fick vara i samma knut som igår, den bara hängde när jag kom på bussen, fick nämligen tok-kuta för att hinna, och nära var jag på att missa men jag hann! Var så anfådd så jag började hosta och flåsa, haha. Låter kul men jag var riktigt förbannad!

Jag skulle till min läkare angående min huvudvärk jag får någon gång i veckan, det är inte normalt vad jag tycker. Jag har alltid vart en "huvudvärksmänniska" men sist jag fick ett såkallad huvudvärksanfall som varade i ungefär... 27? timmar, så blev jag orolig, så jag ville ha en utredning. Min läkare föreslog sjukgymnastik, suck att han aldrig förstår vad jag menar. Inte för att låta rasistisk eller något nu, men ska man bli läkare tycker jag huvudpunkt nummer ett är att lära sig behärska det svenska spåket.

Så jag ska alltså lägga ut tusen riksdaler för att "testa" om det hjälper med sjukgymnastik, var tvungen att påminna honom om att jag faktiskt har socialbidrag så jag hoppas det täcker såna här sjukbesök också, annars går det tyvärr inte och då får jag leva med min pissiga huvudvärk. Jag tycker det låter helt orimligt att lite sjukgymnastik skulle hjälpa mig som haft huvudvärk i stort sett hela mitt liv, skulle hellre satsa på en migränutredning om jag själv fick välja men icke sa nicke. Blev så arg så jag började grina där inne i rummet. Inte okej!

Lät ungefär lika orimligt som när jag gick dit förut och ville utreda magen, jag kände mig låg, spydde, var yrslig osv och då sa han att det "kunde" vara magkatarr men någon utredning fick jag inte. Då sa han något lika orimligt som det här, nämligen att jag skulle skaffa mig aktiviteter. Herregud säger jag.

Får väl försöka med det här men funkar inte sjukgymnastik så tänker jag stämma hela Citypraktiken, hej!


Lite tristess

Jag sitter och väntar på mitt favoritprogram Halv åtta hos mig och tänkte slänga upp några "onödiga" bilder sålänge, som rubriken säger så har jag haft lite tristess här hemma idag så jag roade mig med kameran. Valde då dock att leka med Michaelas kamera som jag gillar tio gånger mer än min egna, too bad. Det är en kamera som hon har jag vill ha! Min kamera tål inte den här inställningen då bilden blir för ljus. Jag som älskar att ta såna här fokus-bilder/närbilder.  

    

Nu måste jag rusa, ni ser ju vad klockan är. Jag som tänkte koka ett ägg och trycka i mig en äggmacka men det hinner jag ju dock inte på tre ynkla minuter, får bli till pausen.

Uppdaterar mer sen (kan jag tro)

Solsidan

Förra veckan såg jag mitt första avsnitt av Solsidan, jag vet inte varför jag inte har valt att titta på det. Det kändes som om varje gång Solsidan gick på TV uppdaterade verkligen alla sin facebookstatus "Solsidan, solsidan, solsidan!" Som galna, men efter det avsnittet bestämde jag mig för att dom hade rätt.

Det resulterade i dom första fem eller sex avsnitten av Solsidan igår hemma hos Joel, jag mer eller mindre tvingade honom att ladda hem det för att ge det en chans och det blev positivt. Vi båda gillade det och kunde helt enkelt inte slita oss så nu har vi alltid något att titta på som vi båda faktiskt gillar, yey! :)



Vad tycker ni om Solsidan?

Till salu



Det här är en Samsung ES30 som jag vill ha såld, nypriset för den var 899:- och kvittot + kartong finns kvar till den som önskar.

Jag köpte den den 21/1 och anledningen till att jag vill sälja den redan nu är för att den inte är som jag vill att den ska vara. Det är en helt vanlig "standardkamera" som fungerar utmärkt, tar bra bilder och har stor display osv. Och jag kan inte lämna tillbaka den nu med tanke på att jag har öppnat kartongen och använt kameran (dock bara fåtal gånger). Jag köpte den på Siba och där kan man inte prova kameran innan man köper den, så jag gjorde en chansning och det visade sig vara ett snedsteg helt enkelt. Den är förövrigt i toppskick och allt fungerar korrekt, jag är bara inte nöjd med den.

För mer info, se här: http://www.siba.se/Products/Product.aspx?id=5034245

Snart lunch

Idag är jag åter på banan och jag sitter och väntar in min lunch som startar om tolv minuter, tog med mig ett paket nudlar hemifrån som jag ska koka för idag känner jag mig hungrig! Sen ska jag till Marina klockan 14.00 och därefter slutar jag och då möter jag upp Sara för en fika, mysigt :)

Fast å andra sidan funderade jag faktiskt på om jag och Sara skulle gå till någon mysig restaurang eller liknande och äta oss varsin lunch (jag har dock inte frågat henne än) men jag tänkte sova hos Joel ikväll, måste ändå hämta min kamera där, och jag blev just otroligt sugen på en fiskgratäng från Ica som värms i ugn. Fan vad jag älskar fiskgratäng. Helt makalöst mycket, mammas är bäst!

Ni kanske vet något ställe i Västerås som har fiskgratäng på menyn?


RSS 2.0