Hurtbulle



Observera hurtbulle.

Jag är nu hemkommen från skogen, tog en mil idag och benen nästan viker sig och istället för hissen tog jag trapporna (8 våningar) och det resulterade ju i 105 trappsteg, sen la jag mig med jordens träningsvärk sen gårdagen och krigade och gjorde 20 situps och 20 knäupphöj eller vad jag ska kalla't, så nu känner jag mig stolt!

Jag ska njuta av en frukost och en lång kall dusch snart, ska koka ett ägg och ta lite miniyoghurt, nu jävlar är det nyttigt och sunt som gäller om det ska hända något här. Nu måste jag fan gå all in, jag har ju varit ganska duktig med godis och sånt på sista tiden (men helger har varit okej) men ändå har jag inte gått ner, är ju till hälften så hungrig nuförtiden än vad jag var för någon månad sen?!

Tips på lovehandles? Hur man får bort dom alltså, inte hur man får dit dom :)


Jag längtar. Surt utan semester bara. Jag och Emelie, URF-10

Still a ?


-

Livet är för kort för att vara osams


Godmorgon världen!

Jag ska köpa ett mobilt internet som håller hela månader istället för mitt sketna Comviq-internet som inte ens håller så länge man betalar för. Och det jag ville komma fram till med det var att jag sitter och försöker komma ikapp Big Brother (hoppas jag får TV11 snart för fan!), men jag är så jävla ledsen att Rodney har åkt, husets fucking vinnare... Älskar Roddan ju! :(



Sen går jag milen och hem igen, ringer och väcker Jessica
och ber na rulla hit och så ska vi sola dagen lång, skönt!

Rätt eller fel?


Självklart tyckte jag det här var helt fel
med tanke på vilken jävla TV Rodney
egentligen har gett oss, han är konungen
och nu då, är det värt att titta ens?...

Fråga:
Kommer du att sakna Rodney?




Förövrigt har jag legat och pumpat i solen i princip större delen av dagen med Jessica, tryckt i oss smörgåstårta och spelat lite Yatzy, men mest har vi nog bara legat och snicksnackat och samma visa följer även imorgon, färg färg färg here I come. Jag måste passa på nu innan jag börjar jobba, ingen semester. Sux!

LG

Jag har en LG-telefon utan någon som helst batteri i och jag efterlyser en LG-laddare så jag vet om telefonen fungerar eller ej, det är en LG ISO800 om någon vet hur den fungerar? och look like this:



Annars får jag hälsa er alla en glad påsk, min påskhelg har varit ganska överdrivet (men skönt) lugn, jag får tänka på att jag är ledig hela nästa vecka och glajdar till Stockholm på onsdag. Det är ganska skönt, bojkottar iallafall hela påsken i år. Men annars då? Jag mår bra, hur mår ni osv? Jag och blogg har ingen gemenskap idag tror jag så jag slänger upp lite pix från igår så det livar upp lite :) nu ska jag ut och fortsätta på brännan! Harehej


Skärtorsdag

Idag har vi gjort en tvårätters här på Tjej och killcentrum, min näst sista middag med dom. Det blev såklart en härlig påskbuffé och efterrätten blev en fruktsallad och nu är jag smällfet och har nog gått upp minst tio pannor. Men jag ska strax iväg och sola och gymma tänkte jag, väntar bara på att min tandläkare ska ringa upp så jag kan få en ny tid.

Vi ska nämligen till Cosmonova (på den dagen jag ska till tandläkaren egentligen), osv i Stockholm nästa onsdag men förövrigt så är jag ledig hela nästa vecka förutom den dagen då jag och Paolina har avslutning här och trampar in i jobb i maj, det känns för jävla skönt men jag kommer sakna "familjen" här också måste jag säga, men besök finns alltid på kartan :)

Med andra ord: det går bra nu, kompis det går bra nu!



Titta vilken söt en som följde med mig in i bussen och levde i min hand ett par minuter, vårkänslor ja tack. Lovelife

God dag

Och som så många gånger förr ber jag om ursäkt för att jag inte alls skriver längre, överhuvudtaget, jag vet inte vad som hände med intresset men det har varit ganska mycket i luften förövrigt men here I am, jag lever än osv.

Jag kan uppdatera er lite.

Jag och Joel har gjort slut pga personliga skäl, kanske inget jag nämner i bloggen men det får vi se. Är det något någon undrar över så har jag ju kvar kommentarsfältet. Det var strax över tre veckor sedan vi gjorde slut och det är nog ingen nyhet längre om man säger så. Men jag mår bra över det här och har inte gått ner mig så det känns ändå helt okej även om en separation aldrig är rolig om man säger så.

Förmodligen får jag ett jobb redan i maj. Jag sökte Ung Resurs med hopp om att jag skulle komma in, vilket jag nästan säkert har gjort. Hela morgonen har tagit mig till att skriva ett så bra personligt brev som möjligt tills på onsdag då jag ska träffa arbetsgivaren och hela fadderullan. Jag slapp även Speed-datingen och fick köra på med att träffa arbetsgivare på en gång, så jag tror det går bra. Det är 50% jobb och 50%plugg och då har jag valt att läsa upp matematiken då jag har väldigt svårt för det. Så nu är jag riktigt taggad! Halvlön, here I go. Mer pengar än så har jag aldrig haft i min hand, så jag är väldigt glad och uppåt just nu :)

Förövrigt så mår jag jättebra och det känns i hela kroppen att även andra kan se det. Våren är här, påsken på G och jag har en veckas ledighet att ta ut innan(om) jag börjar jobba så allt flyter på. Wish me luck!


Ung dam pigg på livet. Äntligen vänder det

Tjenare mannen!

Jag ville bara informera om att jag lever, så klart att jag gör't

RSS 2.0