Grattis på namnsdagen



Min älskade vän Michaela, hahaha!

"Knark - är det som styr hela klotet"

"Knark - det är det största hotet!" Ken Rings ord.

Vilket mycket stämmer utav. För det är ju så. Varannan människa måste ha provat någon drog, var tredje människa fastnar för det och börjar knarka, var femte människa dör utav det. Det känns så. Och det är inte okej! Folk knarkar och det kan tillslut hända att folk dör för det. Dör för knarket! Hur sjukt är det inte? Så förekommer en del misstag också vad jag har förstått, att man dör pga en oplanerad överdos. Inte okej. Inte okej!

En av mina närmsta vänner, Emelie berättade för mig att Jonny Andersson dog av överdos igår. Och jag tycker det är hemskt, helt jävla sjukt. Alexander Brunn, Jim Söderberg, Robin Häversjö. Det är många runtom som dör sådär stup i kvarten, vad händer egentligen? Unga människor, inte gamla som somnar in, utan det är unga människor! Som hade hela livet framför sig...

Själv kände jag inte just Jonny, jag träffade honom genom Emelie för ett par år sen då han fortfarande bodde i Enköping, och sen dess har vi varit sådana som hälsar och möjligtvis stannar för några ord. Men det känns ändå alltid konstigt på något sätt, någon bekant. Någon i Västerås. Någon i omvärlden, folk dör varje jävla dag. Av hundratals olika orsaker.



+++++ till Emelie Ekh som måste orka ta sig igenom saker och ting, jag har alltid beundrat dig min kära vän. Det vet du. Jag ska gå igenom det här med dig också. Jag lovar dig det

Positiva känslor

Idag har jag fipplat lite med mitt CV och skrivit ett personligt brev åt en arbetsplats som söker en heltidsanställd (var säger jag inte, med risk att inte bli vald själv haha, man måste vara lite egoistisk, inte för att jag nu har flera hundra läsare men man vet ju aldrig...) Så jag ska springa dit och presentera mig när jag slutar, nu ska jag ha möte om ett disco på lördag som jag troligtvis måste jobba med på.

Angående nyttig mat så känns det som om jag verkligen är igång nu!

Med andra ord så går allt framåt :)

Eminem, en gammal god favorit!

"Crazy in love"



"Love the way you lie feat Rihanna"



Personligen har jag alltid, alltid, alltid gillat Eminem. Jag säger inte att jag är besatt av honom och att jag lyssnar på hans låtar varje dag - men I was! Kommer alltid "vara" något med honom som jag gillar!

Noll koll?

Nej, jag förstår det. Jag har inte uppdaterat om nånting den senaste tiden, lätthänt antar jag. I början skriver man (iallafall jag) flera gånger om dagen och sen mer sällan, och mer sällan.

Dagarna flyter förövrigt på, sitter nere i Växhuset nu. Första måltiden utan kolhydrater (pasta ris och potatis) utan tog mig sallad till istället, och jag ska försöka hålla det nu. Och så småningom börja träna mer, gör det en gång i veckan nu men det räcker inte alls till. Promenader börjar det förövrigt bli gott om! Framåt går det. Får uppdatera mer om det.

What else?



Skålar med kameran.


Annars tycker jag det är så jäkla tråkigt att aldrig känna ett sug efter en hemmafest, en krogenrunda, en chillkväll eller någonting som har alkohol i sig överhuvudtaget. Jag känner mig tråkig... Men det va mer inne med krogen fredag, lördag när man var 18 fyllda, 2 år sen! Tiden går, hejsvejs!

So long suckers

Efter jag ätit upp min sallad with chicken tänkte jag gå ner och rösta ut Moderaterna, för gott tänkte jag. Och sen tänkte jag möta Emelie downtown och se vad dagen bjuder på! Så dagens fråga, vad ska ni rösta på?

Igår blev det jobb för min del, i musikcaféet i Växhuset, underground. Det har varit en vattenskada där men nu är allt i start igen och det är en väldigt trevlig miljö, det va helt okej trots magen som jag haft ont i, flera flera dagar. Men nu vet jag orsaken iallafall, hehe. Blod. Usch!



"You see me driving down the street, I look so fucking good. We're smoking
weed and doing dirt, in my Tommy Hilfinger hoodie. We're gonna keep talking
bullshit about you cause nobody be frontin' me and my crew, cause I'm a
hiphoper, yes I am! You see me wearing baggy jeans, baggy jeans huh!"
;)

Hiphoper



CAUSE I'M A HIPHOPER, YES I AM!

Tidsfördriv med start 03.35

Vad heter ni? Hanna och Joel
Hur träffades ni? Gemensamma vänner kan jag tro
Hur länge har ni varit tillsammans? Till och från sen i augusti 09, men senast blev vi tillsammans igen efter ett uppehåll nu i början av september
Är ni förlovade? Nej
Bor ni ihop? Nej
Har ni barn? Nej
Har båda körkort? Nej, ingen av oss
Kommer du ihåg er första kyss? Ja
Vem sa "Jag älskar dig" först? Det minns jag inte
Vem fyller först på året? Jag
Vem är längst? Han
Vem sjunger bäst? Jag! Helt utan någon som helst tvekan om saken
Håller ni i handen på stan? Nja, det händer väl
Var nån av er oskuld när ni träffades? Nej
Kände ni varann innan ni blev ihop? Ja
Vad har ni gemensamt? Vi har en del gemensamt
Blev du kär i första ögonkastet? Nej
Har ni stora framtidsplaner? Vi ska ha åtta barn om jag ska kunna dela ut alla namn som står på min lista (ja, jag har redan tänkt på namn!) Det är ju ganska stort, hehe
Har ni varit utomlands tillammans? Nej
Vem lagar bäst mat? Jag!
Vad gör ni en vanlig vardagskväll? Ligger i sängen och tittar på South Park på MTV eller något, troligtvis
Ger ni alltid varandra en puss när ni ses? Oftast
Bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Nej
Blir du lätt svartsjuk? Upplevs nog som så, ja
Ringer eller smsar ni mest? Måste nog säga sms
Vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hans ögon är ganska creepy men unika. Förövrigt ryggen, och allt annat såklart
Pratar någon av er i sömnen? Joel gör det ganska ofta men han nekar det ännu oftare!

Good morning


8-9 månader kvar...



Kallt och kyligt, förjävligt är vad det är. Sundängen någon gång i somras, man var där ganska mycket, repriser x 100 nästa år igen! Deprimerande, har tagit några godisar, men det gör inget för idag är det ju fredag och jag ska ha min dag idag. Nä, nu ska jag göra mig iordning och åka till ponken, imorgon blir det jobb på Caféet en våning underground i Växhuset, step by and say hi!

Varda

Ett sent kvällsinlägg blir det minsann,

nyss hemkommen från Michaela, eller nyss och nyss... Vi har haft en heldag med hårfärgning och solning (som dock inte tog nånting!) Fast den här gången i just det dubbelrummet på Oxen fick vi ha ett varsitt solarium iallafall så det kändes toppen, plus lite skitsnack på sidanom så har ni i stort sett hela vår dag uppskriven. Det var det det. Bajkade hemåt i mörkret så man blir väl sjuk efter den turen *ta i trä* mycket viktigt!



Igår hade vi somsagt avslutning på Varda för tjejligan, mycket god mat och efterrätt blev det och efteråt bjöd Nadia och jag oss själva på en drink, längesen man drack gott! Sen åkte jag hem till Joel och sussa sött med honom... Det var en trevlig dag! :)

Mmm! Nog om mig, jag avrundar just precis nu

Cheesecake

6 portioner

4 ägg
1 1/2 dl strösocker
200 g philadelphiaost naturell
4 dl grädde
300 g digestivekex


Gör såhär:
  1. Dela äggulor från vitor, det är viktigt att vitorna är helt rena.
  2. Vispa gulor och socker, vitt och pösigt, blanda i osten.
  3. Vispa grädden lätt och fluffig och vänd ner den i äggsmeten.
  4. Vispa vitorna till ett vitt skum och vänd försiktigt ihop med äggsmeten.
  5. Krossa kexen i en plastpåse och och strö ut över och under smeten i en sockerkaksform eller gratängform.
  6. Frys smeten i cirka 3 timmar så att den är halvfryst innan servering.
Måste tipsa om att ha i hallon i smeten gör det hela mycket godare enligt mig. Då häller ni alltså ner dom efter allt är ihopblandat, vispa med elvisp så att hallonen går sönder (så att dom inte fryser hela och blir iskalla när cheesekaken är klar)

Unfaithful



En av Rihannas bästa!

Filibabba

Min underbara godissmak, beröm tack. I know, right?!



Idag har jag hämtat ut min efterlängtade keps, har haft två varav en jag använder ibland, en gammal militärkeps och en jag snodde på krogen någon gång(?) Dags för en ny för det kan tamigfan vara skönt med huvudbonad. Anyway, vi åkte till Hummelsta och storhandlade jag och Angelica, och sen blev det Irene Huss, en dusch och nu väntar sängen, så jag säger godnatt här!

Kyckling, wok och nudlar



Kyckling, wok, broccoli, stekta nudlar, paprika och kött och grillkrydda!

Det gjorde susen i kaggen, behövligt var det. När jag ändå är inne på mat så måste jag ju skryta om att imorgon blir det sen middag på Varda med TKC, avslutningar för mina tre små söta tjejor, tråkigt men roligt med en liten återträff :)

Igår bjöds det på alkohol och människor till höger och vänster hos Joppe. Själv var jag nykter så jag har ångest över att jag inte agerade lite paparazzi, den ena värre än den andra. Jag nämner inga namn coffe! 

Jag fick en kommentar här på bloggen, någon anonym som undrade om jag kände Zinar, jag ska inte säga att jag känner han men vi är bekanta ja men vi umgås inte, om man säger så

11 september

Ja, vad skulle jag egentligen säga om det?
Joel ville välja det här som vårat datum -.-


Ankom till honom igår kväll någon gång jag, Maria och Ayd. Lugnt med trevligheter ändå tyckte jag! Nu har jag ätit frukost för ett ja, bra tag sen. Vi ska traska ner på stan, det var tänkte att vi skulle gå 12.30 för att Joel skulle kika på skor och ville ha "min feminina åsikt om det" haha! Men nu sover han visst, så det blir till 14.00 istället för då ska han möta sin far och jag Emelie, så får vi se vad en Emelie och Hanna-dag erbjuder!

Åh, BRB väcka honom. Puss

Förresten, i det första inlägget så skrev jag att det blir tråkigt att sitta och läsa om vad jag gör om dagarna, det är inte intressant liksom men det har blivit mer och mer så, vad fan ska jag skriva om egentligen?! Mitt intressanta liv

Here we go again


Tackar inte Gud med stort G

Thank God it's friday brukade det stå en dag i veckan, just idag! What happend? Jag älskade att festa fredag-lördag men nu känns det bara uttråkande, jobbigt att bli full. Haha, det är nog bara en period som pågår, som har pågått i några månader. Men jag ska inte säga att jag inte gillar det, snarare så är det roligare när jag väl är sugen på att festa kanske två gånger i månaden om knappt det. Har det hänt er?



Förresten, droppa en kommentar och länk till er blogg om ni har lust, vore ju ganska intressant. Så får jag väl inte en enda kommentar just på det här inlägget pga det bara för att! Puh

Maria på sleepover

Det var längesen, även om vi båda är erkänna för att erkänna det!




I'm gone


Mitt sluta röka-projekt

Jag har inte skrivit ett enda litet dugg om det här för att jag kanske skulle misslyckas och då var det ingen mening med det. Men glada nyheter! Jag skulle alltså sluta röka den 1 september, sen dess har jag kanske rökt som max 4 cigg om dagen och ett undantag för en endaste kväll, bra jobbat Hanna! Igår rökte jag en halv cigg kanske som max, jag tog sista blossen bara. Så framåt går det, idag har jag rökt en hel :( bu, men det är betydligt bättre än 15 cigg om dagen, så jag bör lyckas nu faktiskt. Fimpa!



Jag ♥

Ny kategori

Min handläggare eller vad man ska kalla det, på mitt centrum jag går (TKC@Växhuset) tycker jag är en person med lite olika talanger, menar inom media främst. Så jag ska få ha en liten fotodag. Ska få en uppgift eller välja en själv och gå ut och fota en dag i veckan och redigera i photoshop, kan ju bli jävligt kul för det är något jag kan göra i timmar om jag har rätt inställningar på kameran, min egna kamera dessutom. Sen tycker hon att jag borde visa upp bilderna, kanske någon slags utställning i Växhuset eller något. Men, jag skapar en ny kategori här på bloggen först och främst iallafall. Vi får se hur det blir, tråkigt för er? Synd. Själv tycker jag det ska bli kul! + att hon kanske väljer att se hur jag jobbar kring det även på fritiden, då vet ni. Välj själv att kika, eller inte! :)

Hugo/Paow vs Madonna

La isla bonita




Pengar är det värsta jag vet

men även det bästa! :) :(

Hur kommer det sig att allt kostar pengar? Och då menar jag allt. Idag vore en perfekt dag för Hanna att ta sig ner och sola på stan och senare kanske en bio. Men nej sa plånkan, inte för att jag inte just nu har pengar. Utan för att bara det kostar ju som inträdet på krogen, som förövrigt också är svindyrt. Nej, vad ska man rösta på? Mer pengar åt dom fattiga, som Robin Hood tycker!



Man börjar räkna ner dagarna till den 27, den 27! Alltså en månad
innan. Åh, pengar mi corazon burn in auschwitz säger jag. Puss

Drömde förresten att jag hade en hund, eller först hade jag en valp som jag tappade bort i mitteningången i Punkt, den försökte alla göra till en elaking och oh jag blev så arg. Sen när jag fick valp nummer två så var alla jättesnälla mot den, som dock blev helt crazy och växte och blev stor som en björn, på bara några dagar. Nä. Fan... Men bra söta är dom!



(Bilder tagna från Sanna Ahlm's facebook på dom små underbaringarna!)

Så är måndagen här

och vad innebär det då? Jo, Hanna och Maria ska sluta äta! Inte sluta äta som det låter utan sluta äta och tycka synd om oss själva. Kanske lägga ifrån oss maten, godiset, chipsen osv när vi faktiskt är mätta. Jo, men lycka till då!

Inte min dag

Vaknade upp hos Joel aldelles för sent och efter lite Cocacola så kom det upp lika snabbt. Mjau, gott. Fick bilskjuts hem och det blev bättre senare, efter en kebabpizza. Det blir chips och film. Mucho gott!



Misy

Jag säger ingenting, så har jag ingenting sagt

men vissa människor runtom tycker jag behöver ett kok stryk rent ut sagt!

Nu ska jag iallafall börja fixa mig för att åka till Skallberget och möta upp Emelie plus fina voffar och sen till Michaela och Kim för något glas vitt. Puss då

Tänk om?...


Diss

Jag hatar alla jävla 90+are på Rönnby. Eller så är det just mitt höghus? Man får spela musik högt klockan 14.41 på dagen på en lördag! Man sover inte den här tiden på dygnet, åh vad jag blir förbannad. Varje gång när jag startar igång mina högtalare så bankar dom med sina jävla käppar både överifrån och underifrån.

Jag har nyss ätit, potatis och rödspätta med remouladsås (jag är en jävel på mat ju!) Joel berättade för mig att han var verkligen jättehungrig innan jag började laga mat och här är efter vi båda har ätit klart:



Gissa tallriken?

Lugna bananer

Idag är jag lycklig för äntligen har jag en ny skärm, plus att jag har köpt internet för hela månan', och det gör mig bra lycklig! Vill bara ha tag i mitt datorbord från Ikea och en skön stol och sen är det happy hour varje timme.



Här är mästervärket, först var den
väldigt mörk och färgerna stämde
inte riktigt till hundra men kom på
att jag kanske ska byta ut dom gamla
sladdarna till dom nya, voila! Smart.

Dessutom beställde jag en sån här:
(till Michaela, klicka här!)


Change




Mitt rum i fyra vinklar, har gjort om lite!

Vichyssoise



Jag tycker Nadia är ganska snäll som visade mig den här soppan, den har vi nu lagat två gånger tillsammans. Dock så blir man mätt på den jävligt snabbt tråkigt nog men värt är det!

(För 6-8 personer):

  • 1 purjolök
  • 9 medelstora potatisar
  • 3 msk olivolja
  • 1 grönsaksbuljong
  • 0,5 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 1 krm timjan
  • 2 dl creme fraiche
  1. Skölj och skär purjolöken i tunna skivor
  2. Skala och skiva potatisen
  3. Fräs purjolöken i oljan i en stor kastrull
  4. Lägg i potatisen, låt fräsa någon minut. Rör om då och då
  5. Tillsätt sedan buljong, vatten eller mjölk
  6. Låt soppan koka i 20-25 minuter på svag värme till potatisen är mjuk
  7. Vispa/mosa sedan sönder potatisen
  8. Krydda med salt, vitpeppar och timjan
  9. Rör i creme fraiche innan servering
PS: garnera gärna med räkor/kräftstjärtar eller broccoli om ni gillar det! Tacka mig sen för receptet på denna underbara och enkla soppa. Mmm...

När började vintern 1 september?

För kallt ute, det var kallt redan i augusti men come on, det är inte dags för vinterkläder och boots än!

Jag straffar Joel idag för det inte blev spicy och en runda på stan idag ;(
Material girls. Det resulterade i sömn, alot of sömn. Damn you, men nu ska jag straffa honom och checka av Juno på listan också som han hatar, och sedan (om vi inte båda slumrar) Orphan. Visst är jag för härlig?

Och så var det onsdag

Gårdagen bjöd på lite roligheter i Enköping, en ny tatuering på Ayd och Maria ballade ur tråkigt nog. Killen vi var hos hade en pitbullamstaff som jag bara ville ta en tugga av! Förstår ni, bara barnet. Önskar att mamma tycker om dom hundarna någon gång i framtiden för en sån liten tuffla ligger högst på önskelistan numera! Lite sådär uppochner va?



Idagens bjuder Joel på sällskap på stan, en bit mat eller några bitar och kanske lite shopping. Iallafall för honom, mina pengar hade inte kommit in sist jag kollade pga en liten sjukdom i juli men nu är det utrett iallafall! Skrattar bäst som skrattar sist va? Hehehehehe

RSS 2.0