Min SessaSynd att utseendet inte är allt för personligheten din var ju skadad. Åh sweet!

Minuspoäng

The box är inget jag rekommenderar men här däremot: +++++


Nu är det slut på veckan

det är dags för fredagsmys!
Kyckling på fredag, det gillar jag mest.

Bådadelarna för mig iallafall, plus Joel och en massa chips och choklad. The box inväntas också, med Cameron Diaz. Hoppas på ett bra resultat för jag är inte så öppen när det gäller filmer jag ej har sett. Men någon gång måste man ju, mitt filmval dessutom så den lär ju va bra.

Jag har Comviq surf så mitt internet bara försvann igår buhu.

Imorgon står iallafall jobb på schemat, härlig helg blir det. Lugn och fin. Disco på Lögarängsbadet, sommarens sista beachtema för kidsen, gillar't!

Real love


Style by Tyra

Satt och läste ett inlägg på Kenzas blogg här för en stund sen och hon visade att hon hade nya örhängen och en ring från stylebytyra så jag blev bara tvungen att klicka in mig och kika vad det fanns att erbjuda från Tyra och det visade sig finnas mycket tjusigt (bla detta, gillar! skarpt):Jag personligen tyckte djurmotiven funkade som perfekta motiv!Armband är något jag använder mer än annat men jag hittade även lite
söta ringar, halsband och örhängen också som jag tror kommer gå hem!
Inte även bara snyggt utan billigt också! +++++ i kanten.

Hemmaslappande/zappande

Ägg, sesamknäcke med paprika och Earl grey thé.

Just nu känner jag inget behov av chips (chipsmänniska, drawl) trots att jag klarat mig ända sen i måndags och ja, det är länge för mig för vanligtvis trycker jag i mig något varje gång jag ser på TV. Och imorgon är det fredag och jag tillåter mig själv en dag i veckan då jag får äta vad jag vill utan jag ska behöva tänka på det efteråt. Så man får passa på helt enkelt!My future. Om man plussar på några kilon!

Ingenting vettigt som helst att skriva om så jag sätter mig som alla andra 70+are framför TV3 och tittar på Våra bästa år. Men tydligen har dom bytt ut Shawn och sånt får mig riktigt förbannad. Men who cares? Snart hör jag:

Like sand throw the hourglass,
so are the days of our lives.

Man kan hålla vikten!Tappa 1 kilo i veckan och håll vikten.

Om man, som jag, kan äta stora portioner och älskar mat, blir hungrig mellan måltiderna, har problem med socker och inte tränar så mycket och inte vill sluta med potatis, pasta och ris men ändå vill gå ner i vikt så är Isodieten något för dig också och därför tänkte jag skriva ner lite nödvändigt vetande (så slipper jag även glömma bort det.)

Såhär är viktplanen upplagd:
  • Iso är hämtat från grekiskan och betyder lika. I isodieten handlar det mycket om lika mycket kalorier från de olika näringsämnera. 33% av energin kommer alltså från kolhydrater, 33% från protein och 33% från fett. Man kan se det som en ny tallriksmodell.
  • Det är "lågkaloridiet", som bygger på att du får i dig färre kalorier än vad du gör av med. Dieten ger 1600 kcal/dag, normalkvinnan gör av med ca 2000 kcal/dag så detta innebär att du garanterat får en viktnedgång på ca 1 kilo i veckan.
  • Genom att du får äta av allt blir dieten lättare att hålla. (Vissa dieter minskar radikalt på kolhydrater, men då blir det svårt att orka träna. Minskar man för mycket på fettet, minskar mättnadskänslan och suget ökar.)
  • Tanken med dieten är också att du ska lära dig äta mat på ett sätt som du sedan kan fortsätta med (1/3 av allt på tallriken), vilket garanterar att du inte går upp igen.
Såhär gör du
  • Ät regelbundet. Om du inte äter på fem, sex timmar så sjunker blodsockret - med resultat att du frossar loss.
  • Drick inga kalorier. Undvik alkohol, läsk, juice och andra kalorihaltiga drycker när du vill gå ner i vikt.
  • Träna lite lätt 3-4 dagar i veckan.
  • Försök att även i framtiden ta 1/3 av allt på tallriken. Och ät bara tills du är mätt!
Tillåt dig själv en frossardag i veckan då du får fika, äta godis, äta en pizza eller vad du nu har längtat efter. Då blir det lättare att hålla igen andra dagar. Men annars, låt bli socker. Dels vill du bara ha mer när du väl har börjat och dels för att det är svårt för kroppen att bränna bort.

Kan andra så kan du (måste börja tänka så.) Bestäm dig och satsa till 100%!

American Pie, the wedding

TV6 klockan 21.00!

Den får jag absolut inte missa, American Pie är ju något jag aldrig kan växa ifrån och sluta skratta åt. OBS man skrattar ju verkligen inte med dom, utan åt dom. När det ändå blev en långtråkig, seg dag inomhus hemma hela dagen så kan jag ju vänta på filmen. Någon har valt ut mig som voodoodocka och exprimenterat med mitt huvud i stort sett hela dagen. Något som hjälper, på riktigt, anyone?Men annars? Jag har skaffat mig lite nya
hobby's som funkar i vått och i torrt, i regn
och i sol, bra humör och dåligt humör.
I ur och skur, ni får se. Undersök själva!

Du vill så du kanTålamod är en fiskares bästa vän

Varje måndag i hela mitt liv har jag tänkt att jag ska sluta äta det där extra sockret jag trycker i mig nästan var dag och nu hoppas jag att det kan gå hem, nu vill jag verkligen men när ögonen ser något mycket finare än äpplen och vindruvor så vet jag inte riktigt längre. Det blir ett gympass och fakesol idag iallafall! En dag i taget :C

Payday fredag, längtan tar över för jag måste nämligen köpa mig en ny skärm till datorn, och ett bord och någon slags fåtölj till det också. Och förvaring att ha under sängen för jag har möblerat om i mitt rum och har lite planer för det som jag förövrigt aldrig kommer ha råd med. Jodå, "du kan om du vill, du vill så du kan" finns det en låt som går med Svenska akademien.Standing soldierKan vara försök 101?

Skärpning Hanna, men hej igen, hälsar mig välkommen tillbax!
Fast till en ny blogg och när det gäller den rosa blommiga designen så är
det väl "so not Hanna-style" men det får va' iallafall så länge :)

Nu tänkte jag börja skriva igen, dels för att jag tycker det är kul/skönt att skriva av mig och det är något jag saknar och dels för att jag har internet hemma igen och en stationär dator (som dock förövrigt låter som en dammsugare + att skärmen är blå och så mörk så man knappt ser något, men det får jag försöka leva med.) Så jag ska hitta på något intressant att skriva om för att sitta och läsa om vad jag gör från morgon-kväll roas inte en människa av. Nä, bugar och bockar!

RSS 2.0